Kennen jullie Chanel Rouge Noir nog? Jaren geleden was het de "it-kleur" nagellak waar behoorlijk lange wachtlijsten voor bestonden. Peter Philips, creative director van Chanel Makeup, heeft deze kleur gebruikt als inspiratie voor de kerstcollectie van Chanel. Rouge Noir vinden we in Éclats de soir de Chanel collectie terug als eyeliner, als lipstick en natuurlijk ook op de nagels, maar dan wel in de vlammende versie van Rouge Noir.

"Feestelijke lampjes -  'the place to be' - lipstick op kristal - gouden oogleden - de twaalf slagen om middernacht  - gelach en gefluister - kussen gedragen door de wind - dromen"

Regard signé de Chanel Harmonie du soir EUR 51,00 (limited edition)

Ombres contraste duo 47 Nuit-claire EUR 37,00 (limited edition)


Illusion d'ombre 817 Apparence EUR 28,50 (limited edition)

Stylo yeux waterproof 85 Grenat EUR 23,00

Joues contraste 73 Star dust EUR 37,50
Poudre universelle libre 57 Réverie EUR 42,50 (limited edition)

Rouge allure velbet 307 L'Impantiente EUR 30,50 (limited edition)

Lèvres scintillantes EUR 25.50 (limited edition)
van boven naar beneden 347 Allégorie, 357 Mystery en 367 Intrigue
Vernis 637 Malice EUR 22,50 (limited edition)

Mooie warme tinten voor de ogen, waarbij de print natuurlijk opvalt. Wisten jullie dat Chanel knoopjes er ook zo uitzien? Om de ooglook iets feestelijks te geven kun je de Illusions d'ombre in Apparence opbrengen, simpelweg in een dun laagje over de andere kleuren heen. Natuurlijk kun je deze ook apart gebruiken, misschien wel met de donkerrode eyeliner? Wel een tikje gedurfd misschien?
Om de huid een mooie glans te geven is de losse poeder Réverie prachtig, de kleur is een combinatie van klassiek beige met zeer fijne gouden en zilveren glitters. De matte, donkerrode L'Impantiente lipstick is behoorlijk edgy, maar op de foto hieronder oogt deze toch behoorlijk klassiek. Durf jij dit aan? Het zal zeker prachtig staan tijdens het aankomende kerstdiner! De finishing touch is de, als een juweel glanzende, Malice nagellak! 

De Éclats du soir de Chanel collectie zal vanaf 1 november 2012 te koop zijn bij de vaste Chanel verkooppunten zoals De Bijenkorf, Parfumerie Douglas, ICI Paris XL en Sephora. De producten zijn vrijwel allemaal limited editions en dat betekent dat de producten snel uitverkocht kunnen zijn, op = op.

Durf jij het aan, een donkerrode matte lipstick of donkerrode eyeliner? Het is natuurlijk wel de ultieme modekleur deze winter, dus je bent in elk geval helemaal in stijl!