Onlangs hebben jullie al kennis kunnen maken met de nieuwe parfums van Benefit's Crescent Row in dit artikel en de kijkers van ons YouTube kanaal hebben ze ook al voorbij kunnen zien komen in deze vlog. Maar deze schatjes zijn natuurlijk ook nog een artikel & review waard, want volgens mij zijn jullie daar best nieuwsgierig naar. Ik heb alledrie de geuren getest en eerlijk gezegd hebben ze mij behoorlijk verrast, ze waren behoorlijk anders dan ik dacht. Wil je meer weten, lees dan verder......Het concept van Benefit's Crescent Row is echt bijzonder leuk en vernieuwend, de geuren die deel uitmaken van deze geurlijn personificeren verschillende vrouwen die wonen aan Crescent Row, een prachtige straat in Engeland met enorme herenhuizen. Ook de nieuwe bewoonsters Eva, Rita en Carmella hebben elk hun eigen karakter en stijl, die zich uiteraard uit in de geuren maar ook in de bijzonder mooie verpakkingen. De flesjes zelf hebben dezelfde vorm, geïnspireerd door cocktailshakers uit vervolgen tijden, maar zijn natuurlijk ook in stijl gedecoreerd. Laat ik de geuren even stuk voor stuk doornemen: Garden of Good & Eva 30 ml eau de toilette EUR 36,00

come away with eva breeze down a lush lane she's the fresh rush of splendor you can't quite explain. so vividly vibrant with a carefree demeanor she whirls off to a place "where grasses are greener."
Eva is een dame die houdt van het buitenleven, op de verpakking is dan ook haar mooie, natuurlijke tuin te zien compleet met de perenboom die mede zorgt voor de fijne geur. In het eerder artikel heb ik jullie al meer laten weten over de ingrediënten, dus ik zal mij nu even richten op mijn ervaring met de geur. De geur is fris, groen, licht fruitig en een beetje waterachtig, ondanks dat peer & watermeloen worden genoemd als topnoten herken ik de peer niet zo erg, de watermeloen ruik ik wel licht. Na verloop van enkele minuten wordt de geur wat meer bloemig, waarbij ik vooral witte bloemen ruik met een tikje freesia, een bloem die ik erg fijn vind om te ruiken. Toch is de geur niet heel bijzonder en ik zou hem eigenlijk vrij standaard willen noemen, een fijne geur als je niet zo erg houdt van opvallende geuren en toch graag een fris parfum draagt. Het is wel een heel fijn parfum om te dragen in de zomer, juist omdat hij licht en fruitig is, zonder al te zoet te zijn.

So hooked on Carmella 30 ml eau de toilette EUR 36,00

when it comes to carmella don't ask and don't tell a light touch has admirers under her spell her sweet sensuality no one would guess so exquisite, enticing? "an intimate caress."
Carmella heeft mij nog het meest verrast van alle "dames", ze is behoorlijk anders dan de geurcompositie mij deed voorkomen. Als topnoten werden citroen, grapefruit en rabarber genoemd, maar deze (toch wel frisse noten) komen helemaal niet naar voren in deze geur. Ik werd direct "overvallen" door vooral veel zoete en heftige, tropische noten, iets dat ik niet helemaal verwacht had. Eerlijk gezegd vind ik de geur ook minder passen bij de omschrijving en de verpakking, daaruit leek mij dat Carmella een behoorlijk stijlvolle, moderne dame was, maar als je het parfum dan ruikt dan denk ik direct aan een tropisch strand met heerlijke cocktails. Er is absoluut niets mis met deze geur, want als je houdt van tropische geuren, gek bent op vanille en tiarebloem, dan zit je perfect bij Carmella en zul je er zeker van genieten. Kortom, ga deze parfum vooral uitproberen in de winkel en laat dan zeker weten wat je ervan vind. De houdbaarheid van Carmella is trouwens uitstekend, zelfs de volgende dag (zonder douchen) was de geur nog echt aanwezig.

Lookin' to rock Rita 30 ml eau de toilette EUR 36,00

rita's ready to rock and dressed to thrill with a flavor for risks brilliant dreams to fulfill. juiced up on extras and dazzling fashions a modern-day paradise "of shake-it-up passions."
Rita is de vrolijke, kleurrijke dame met een bloemig, warm parfum. Toch ruik ik ook hier de topnoten citroen, cocosnoot en freesia vrijwel niet en duik ik eigenlijk direct in de warme, zoete en bloemige andere ingrediënten. De geur is vrij overheersend en aanwezig, naar mijn smaak is de geur iets te zoet, maar smaken verschillen en ik weet dat heel veel vrouwen wel houden van een beetje zoet, dus zou dit parfum perfect kunnen zijn. Toch vind ik dat Rita en Carmella wel wat op elkaar lijken of iets van elkaar weghebben, al is de basis van Carmella wat sensuelern en de basis van Rita is wat speelser. Ook Rita is goed en lang houdbaar, je hebt ook maar weinig van deze geur nodig, sterker nog....ik denk dat je vooral niet teveel moet gebruiken juist omdat het nogal een overheersende geur is.

Kortom, de dames zijn behoorlijk anders dan ik had gedacht, zo zie je maar dat het altijd zaak is om een geur persoonlijk uit te testen, als het even kan ook nog direct op de huid omdat zelfs dat al veel verschil kan uitmaken. De nieuwe Benefit parfums zijn zeker aanraders, al is het maar voor de geweldig leuke verpakkingen, die echt uniek zijn te noemen. Toch had ik het leuker gevonden als de geuren iets meer van elkaar verschilden, zeker Carmella en Rita lijken toch wel erg op elkaar. Maar goed, dat maakt de geuren natuurlijk niet minder fijn! Ga ze dus zeker eens ruiken als je ze tegenkomt de komende tijd!

Bijdrage van Debbie