Adverteren

Adverteren op Beautyscene.nl

 

Beautyscene.nl is één van de langst bestaande Nederlandtalige beautyblogs (sinds 2007) waar je alles kunt lezen over mooie, luxe en niche beautymerken uit binnen- en buitenland. Hoofdredactrice en oprichtster Debbie Zwiers houdt haar lezers in Nederland en België op de hoogte van haar ontdekkingen en deelt haar reviews van de producten die ze test dagelijks met haar lezers. Beautyscene.nl richt zich op de doelgroep van vrouwen in de leeftijd van 18 tot en met 50 jaar, die houden van luxe en niche merken. Beauty is het hoofdonderwerp op Beautyscene.nl, maar je zult zeker ook meegenomen worden in de persoonlijke wereld van Debbie, inclusief haar kijk op fashion en lifestyle.

Maandelijks heeft Beautyscene.nl ruim 340.000 unieke bezoekers (januari 2016) en meer dan 660.000 pageviews: op social media gebied is Debbie ook heel actief, je zult haar daar vinden als @mrsBeautyscene.

Beautyscene.nl is onderdeel van EEN Media, een multimediaal bedrijf met activiteiten op het gebied van (digital) publishing, events, formats waaronder Fashionscene TV, Girlsfair (gericht op jonge meiden tussen de 14 en 26 jaar) en Yourscene, e-commerce concepten gericht op jongeren, vrouwen, fashion, beauty en lifestyle. EEN Media is actief sinds 2005. Met het huidige portfolio bestaande uit meer dan 40 titels, waaronder Girlscene.nl, Fashionscene.nl, Shopscene.nl en Ze.nl, bereikt EEN Media ruim 2,5 miljoen unieke bezoekers per maand en is daarmee een van de grootste online publishers op het gebied van vrouwen, beauty en mode.

 

Adverteren op Beautyscene is op verschillende manieren mogelijk. Denk aan verschillende vormen van display advertising, advertorials, winacties en social media aandacht. Maar het liefst gaan we voor een samenwerking op maat, dat werkt voor iedereen het beste. Voor meer informatie over de mogelijkheden tot adverteren op Beautyscene.nl kunt u contact opnemen met FemmeFab.nl of rechtstreeks met Debbie Zwiers.

 

Contact FemmeFab/ EEN Media
FemmeFab
De Hallen
Hannie Dankbaarpassage 14
1053 RT Amsterdam

 

M: info@femmefab.nl
T: (+31) 020-71 097 00

Beautydeals

Editors’s choice