Over Beautyscene

UPDATE : sinds december 2017 worden er geen nieuwe artikelen meer geplaatst op deze website omdat de samenwerking tussen Debbie Zwiers en EEN Media is beëindigd. 

 

Welkom op Beautyscene!


Beautyscene is de beautyblog met een vleugje lifestyle van Mrs. Beautyscene ofwel Debbie Zwiers, die vooral zeer gecharmeerd is door de mooie dingen in het leven. Als beautyblogger krijgt Debbie de nieuwste beautyproducten toegestuurd die ze maar wat graag uittest, waarna ze haar mening graag deelt met de lezers van Beautyscene. Beautyscene bestaat sinds 2011, maar Debbie is al sinds 2007 werkzaam als beautyblogger, zij was daarmee één van de pioniers en kent de klappen van de zweep. Debbie is ook lid van BeautyPersNL, voorheen bekend als de Nederlandse Cosmetica Journalisten Vereniging.

Beautyscene richt zich vooral op hoger opgeleide vrouwen tussen 18 en 50 jaar (maar iedereen is uiteraard welkom), die een voorkeur hebben voor luxe en mooie merken. Wekelijks verschijnen er heel veel reviews van de hand van Debbie, zij neemt je ook mee in haar leven als beautyblogger, inclusief wekelijks kijkje achter de schermen. Debbie reist regelmatig de wereld af om mooie dingen te ontdekken, ook daarvan zie je verslagen terug op Beautyscene, met altijd een behoorlijk vleug mode & beauty.

Nieuw op Beautyscene is de mogelijkheid om als lezer van Beautyscene zelf een bijdrage te leveren in de vorm van een member review. Heb jij een product gevonden waar je heel enthousiast bent (of juist niet), deel het dan zeker met de andere lezers. Des te meer reviews, des te beter, zo weten we tenminste welke producten we moeten kiezen als we in de winkels staan. 

 

Maak kennis met Debbie
"Ik ben Debbie Zwiers en ik ben de oprichtster en mede-eigenaar van Beautyscene. Mijn dagen zijn behoorlijk gevuld met het zorgen voor mijn 3e kind, want zo zie ik Beautyscene wel. En ik vind het heerlijk. Al sinds mijn puberteit ben ik gek op alles wat met beauty te maken heeft, van de mooie Chanel lipstick tot de handigste tips die je krijgt van professionals, ik verslind ze.
Op het persoonlijke vlak is er natuurlijk ook wel wat te melden, ik ben 48 jaar, al meer dan 20 jaar samen met mijn man en moeder van 2 geweldige kids, onze (knappe) dochter Bo van 22 en onze zoon Sem van 15 jaar. We wonen in een klein dorpje, vlakbij mijn geboortestad Dordrecht, heerlijk rustig. Maar ik hou ook erg van de grote stad, dus dat ik voor mijn werk veel in onze hoofdstad (en andere wereldsteden) moet zijn, vind ik helemaal geen probleem. Uiteraard heb ik een grote hobby en dat is make-up & beauty, maar dat is wellicht al duidelijk.
Daarnaast hou ik erg van lekker (indisch) eten klaarmaken, reizen, lezen en veel informatie opzoeken op internet, ook van kleding shoppen hou ik erg, vooral online! Oh ja, ik ben ook gek op het kijken naar sport op t.v., Tour de France, Olympische Spelen, ik hou ervan! Zelf sporten doe ik ook, maar ja...de tijd ontbreekt soms en dat zou eigenlijk anders moeten, ik speel liever met mijn iphone of ipad."


 

Volg mij op social media
Wil je meer over mij weten? Dan kun je mij het beste gaan volgen op social media, daar deel ik behoorlijk veel, inclusief een kijkje in mijn privé leven. Je vindt mij hier:

Facebook Beautyscene
Instagram
Twitter
YouTube
  
Copyright

Alle teksten, afbeeldingen en foto's geplaatst op Beautyscene.nl zijn eigendom van Beautyscene en mogen onder geen beding worden gekopieerd zonder toestemming! Informatie over collectie's en persfoto's van producten mogen eventueel wel mogen overgenomen, mits Beautyscene duidelijk wordt genoemd als bron, het sturen van een mailtje wordt erg gewaardeerd. Het logo en het overige artwork op Beautyscene.NL is verzorgd door Roy van Drunen (contact@royvd.co).

 

Gebruik van foto's/afbeeldingen op Beautyscene.nl
Onze eigen gemaakte foto's (en dat zijn vrijwel alle andere foto's) mogen zonder toestemming nooit worden overgenomen!! Wil je toch een foto van ons gebruiken, vraag dan altijd om toestemming via ons mail adres info@beautyscene.nl. Als je zonder toestemming foto's en teksten overneemt, dan schendt je daarmee ons auteursrecht en dat is zelfs strafbaar.

Beautydeals

Editors’s choice