Brad Pitt voor Chanel - de primeur

De geruchten dat Brad Pitt het nieuwe gezicht van Chanel no. 5 zou worden gingen al een tijdje rond, het was ook geen verrassing dat Chanel dit vorige week officieel bekend maakte. Brad is de eerste man die het gezicht is van een geur die bestemd is voor vrouwen, hoe zou Chanel dat in een campagne gaan verwerken? Vandaag is de primeur van de nieuwe campagne, kijken jullie mee naar Brad?

De meningen op het internet zijn een beetje verdeeld en ik moet je eerlijk zeggen dat ik ook wel een dubbel gevoel heb bij het zien van de campagne. Brad is een prachtige man, maar ziet er hier best een beetje shabby uit. Aan de andere kant speelt hij hier geen rol en is misschien wel helemaal zichzelf. Zou hij Angelina ook weleens een flesje Chanel no. 5 cadeau doen?

Edit 17/10/2012: inmiddels is deel twee van de reeks ook online gegaan, dat ziet er alweer een heel stuk fijner uit, waar zal dit naar toe leiden?Wat vinden jullie van deze nieuwe campagne? Is Brad Pitt het ideale gezicht voor Chanel No.5?GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Wat doet een gezichtsserum eigenlijk?
 • Chanel Perfection Lumière long lasting foundation
 • Review Chanel Coco Mademoiselle eau de parfum

REACTIES

Je moet ingelogd zijn om te reageren! Klik hier om in te loggen.

Beautydeals

Editors’s choice
 • vdo

  Mijn beauty favorieten Oktober 2017 met Estée Lauder, Benefit, Armani & Charlotte Tilbury

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Kiehl's Seasons givings - voor mannen & vrouwen geschikt

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Clarins Precious Holidays (met een waarde van meer dan 150 euro!!!)