Blogs & Editorial

Top 3 artikel favo lipsticks

Vandaag weer een top 3 artikel van de Lushious Beauty redactie, lees verder om onze top 3 van favoriete lipsticks van dit moment te zien. Bo heeft dit keer niet meegedaan, omdat zij nog niet zo vaak een lipstick gebruikt, wel lipglosses maar daarover komt nog een apart artikel. En natuurlijk zijn we erg benieuwd naar jullie favoriete lipsticks en ook waarom je ze zo fijn vind? Lees en kijk snel verder! Top 3 van Wendy: MAC - See Sheer lipstick (Lustre): Dit is een hele mooie donker koraal/oranje kleur die je een lekkere zonnige uitstraling geeft. Hij oogt op je lippen niet (te) fel en kan eigenlijk multifunctioneel gedragen worden. Ik vind het een hele fijne kleur. Ik vind de lipsticks van MAC prettig in gebruik, ze zijn wat vettig en blijven bij mij goed lang zitten en smaken niet zo overheersend.

MAC - Slimshine lipstick - Ultra Elegant

Mijn allereerste lipstick van MAC en meteen eigenlijk ook wel mijn grote liefde. Deze slimshine lipstick kun je heel neutraal dragen maar met wanneer je je lippen bijvoorbeeld eerst even je natuurlijke kleur van je lippen neutraliseert (dat doe ik dmv een klein beetje foundation onder mijn lipstick te smeren en daarna met een tissue af te happen) maak je hem wat donkerder bruin. Mooie elegante kleur, precies zoals de naam al aan geeft!

MAC - Big Bow lipstick (glaze)

Deze kleur zijn we al een aantal malen tegen gekomen in speciale MAC collecties waaronder de Hello Kitty collectie. Ik ben dol op speciale verpakkingen dus deze kon ik niet laten liggen. De kleur is prachtig. Het is een ''doorzichtige'' roze glitter-lipstick die je direct kunt dragen maar hij is ook bijzonder mooi om over matte lipsticks heen te dragen.

Nog even de kleurtjes op een rijtje:

Top 3 van Mandy:Maybelline Moisture Extreme in de kleur Pinky Beige

- Dit is echt mijn favoriet. Ik ben niet zo van de opvallende lipsticks, en dit is voor mij de perfecte nude kleur. Niet te licht, niet te donker, precies goed! En hij droogt de lippen niet uit, ook wel erg belangrijk!

GOSH Soft ’n Shine in Perfect Plum

- Dit zit een beetje tussen lipstick en lipbalm in, maar ik heb hem toch maar hierbij gezet. Droogt niet uit, geeft wel een mooie kleur maar niet te dekkend. Erg mooi!

The Body Shop lipstick in Heather

- Een mooie roze kleur, heel naturel. Voelt prettig op de lippen en smeert lekker weg.

 

Top 3 van Debbie :MAC 4N lipstick

- een geweldige lipstick, die uitgebracht is tijdens de N/Naked collectie. Het is een Lustre lipstick, maar geeft desondanks toch best wat kleur af, de kleur is een mooie roze/bruine kleur die perfect is als "nude" lipstick voor mij. De kleur is niet te licht, niet te donker, niet te roze en niet te beige....kortom...echt perfect! Net als de andere MAC  lipsticks ruikt deze licht naar vanille en voel je hem niet zitten op je lippen!

MAC - Heatherette Lollipop Lovin'' lipstick

- een wat meer kleurrijke lipstick, maar toch is deze nog redelijk neutraal. Ik hou meestal niet zo van hele felle kleuren, met mijn wat donkere huid en blonde haren wordt dat al gauw een beetje te (vind ik althans!). De Lollipop Lovin'' is uitgekomen tijdens de Heatherette collectie van MAC en onlangs ook nog tijdens de Sugarsweet collectie, het is een mooie roze/koraalkleurige lipstick met een beetje parelmoer glansje. Oh ja, op de foto staan trouwens mijn back-ups van mijn lievelingslipsticks.

NARS - Matte Lip Pencil Bettina

- niet echt een lipstick zoals je gewend bent, maar een lipstick in potloodvorm. De Matte Lip Pencils van NARS zijn echt geweldig, zoals de naam al doet vermoeden hebben ze een matte finish die heel mooi is. Door de fijne samenstelling voelen de Lip Pencils beslist niet droog aan, de combinatie van deze Lip Pencils met een mooie lipgloss is natuurlijk ook perfect! De Bettina is mijn favoriet, een lichte babyroze kleur met een vleugje paars die lekker fris staat, maar ook de andere kleuren die ik heb gebruik ik erg vaak. Ze zijn ook heel handig om mee te nemen natuurlijk! Ook ik heb ze even voor jullie geswatched:   Welke lipsticks zijn bij julllie favoriet? Dat mogen natuurlijk verschillende kleurtjes zijn maar wij willen ook wel weten welke soorten lipsticks bij jullie favoriet zijn!

Deel dit artikel
Back to top