Algemeen

Visionary Soap Company

Vandaag vraag ik jullie aandacht voor wel hele bijzondere producten lijn. Visionary Soap Company een bedrijf in Engeland die lichaamsverzorgingsproducten produceerd en zich volledig richt op fair trade. De ingrediënten voor de producten zijn voor het grootste deel afkomstig van fair trade gecertificeerde partners in Nepal, Ghana, Sri Lanka, de Filipijnen, Madagascar, Palestina, Cambodja en Bali . Alle producten van Visionary Soap Company zijn 100% biologisch en worden handgemaakt. Lees verder voor meer informatie over de producten en visie van Visionary Soap Company!

Our vision is simple and straight forward - to produce premium quality products that people enjoy while at the same time incorporating values of social responsibility, environmental sustainability and holistic wellbeing. We believe in empowering communities through Fairtrade, contributing to our local economy and offering a luxurious yet down to earth option when it comes to bodycare.

 

Visionary Soap Company produceerd een aantal producten waaronder zeep. Deze wordt gemaakt in maar liefst 14 varianten die allemaal erg bijzonder zijn qua geur samenstelling. De zepen zijn verkrijgbaar als full size maar ook als gasten en minizeepjes. Daarnaast hebben ze bij dit leuke bedrijf ook lippenbalsems en body butters die allemaal hun geur danken aan essentiële olieën. Tot slot zijn er voor in bad zijn de bad bolletjes en speciale olieën. Die laatste kun je natuurlijk ook gebruiken voor na het douchen of als massage olie.

Geen van de producten van Visionary Soap Company bevatten synthetische kleurstoffen of parabenen, op aardolie-gebaseerde ingrediënten, palmolie, alcohol of dierlijke producten. De producten worden gemaakt met plantaardige oliën, boters en essentiële oliën.  Alle producten voldoen aan de huidige EU-verordeningen en zijn goedgekeurd bevonden door de Maatschappij van de Veganisten . Visionary Soap Company is lid van het Women’s Environmental Network . Klink goed, nietwaar?

Inmiddels heb ik een aantal van de bijzondere producten mogen ontvangen, dus ik zal jullie binnenkort een uitgebreid verslag doen van mijn bevindingen. De producten van Visionary Soap Company kun je bekijken en kopen op deze website. Daarnaast is er ook een Nederlands webwinkel die de producten verkoopt, dit is Goedgevoelkado.nl. Deze webwinkel staat overigens boordevol nog veel meer leuke fair trade cadeautjes en hebbedingetjes! Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top