Nieuws

MAC NailTrend FW09 collectie informatie & foto's

Volgende week komt MAC met een collectie nieuwe nagellakjes in fijne herfst & wintertinten, de NailTrend FW09 collectie.  Je moet er wel snel bij zijn, denk ik, want het is een gelimiteerde editie. De lakjes worden maar eenmalig uitgebracht en meestal gaan de nagellakjes van MAC best snel, dat komt ook door de fijne prijs want een lakje kost maar EUR 11,75. Lees en kijk snel verder voor alle informatie en foto''s.... De collectie van 6 kleurtjes is samengesteld door Jin Soon, de nagellak guru in de USA, die verantwoordelijk was voor veel van de nagellakkleurtjes tijdens de shows van de New York  Fashion Week van afgelopen voorjaar. Dat betekent dat je met de lakjes uit deze NailTrend collectie helemaal uptodate bent op het gebied van de nagellakkleurtjes. De collectie komt uit op 5 september 2009 en zal uit de volgende items bestaan:

  • Cool Reserve - Dirty grey lavender
  • For Fun - Rich clean purple
  • Dance All Night - Brick red
  • Dry Martini - Khaki olive green
  • Rich, Dark, Delicious - Rich blackened brown
  • Beyond Jealous - Blackened blue green

[caption id="attachment_10610" align="aligncenter" width="500" caption="Beyond jealous & Cool reserve"][/caption] [caption id="attachment_10611" align="aligncenter" width="500" caption="For fun & Rich dark delicious"][/caption] [caption id="attachment_10612" align="aligncenter" width="500" caption="Dance all night & Dry martini"][/caption] De Under Laquer base & Top Coat worden opnieuw in de kijker gezet, deze kosten ook EUR 11,75 per stuk.

Deze collectie zal bij alle verkooppunten van MAC in Nederland en België te koop zijn, ik ben in elk geval erg benieuwd naar een paar van de kleurtjes (misschien stiekem wel allemaal). Binnenkort vind je hier dus swatches! Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top