Inspiratie & Tutorials

Verslag Lush VIP avond

Onlangs meldde ik jullie al dat ik voor Lushiousbeauty.nl een verslagje zou maken van een LUSH VIP avond. Dit zijn speciale avonden georgansiseerd voor echte fans. Een paar keer per jaar worden er landelijk VIP avonden gehouden, veelal bij introductie van seizoens producten zoals pasen, kerst etc. Daarnaast organiseren de diverse winkels ook VIP’s die los staan van het landelijk aspect. Lees snel verder voor meer informatie, foto''s en een rondleiding! Zoals gezegd: Afgelopen vrijdagavond stond Lush VIP Haarlem volledig in het teken van de Crisis. Met een stralende huid, glanzende haren en een lekker geurtje kun je de wereld weer wat beter aan. Er word aandacht besteed aan lekkere ontspannende producten maar ook aan producten die mutifunctioneel (en dus besparend!) zijn.

Ik heb voordat de VIP avond begon nog even een filmpje gemaakt van de toen nog lege winkel. Er zijn een heleboel Lush fans die nog nooit in een winkel zijn geweest omdat ze niet in de gelegenheid zijn, niet in de buurt van een Lush winkel wonen of omdat bestellen bij de mailorder wel heel gemakkelijk is. Het leek mij leuk om voor deze lezeressen een filmpje te maken zodat ook zij weten hoe onzettend gezellig en leuk een Lush winkel eruit ziet. Daarnaast.... ruikt het daar ook nog eens ontzettend lekker. Na een bezoekje aan de winkel ruik je de komende dagen naar Lush! En dat helemaal gratis! Wij werden door drie lieftallige Lush dames ontvangen en direct in de watten gelegd. Er stonden drankjes klaar voor alles gasten, aarbeien, chocolade. Heerlijk! Vervolgens kregen de VIP''s een korte uitleg over wat de mogelijkheden allemaal zijn op een VIP avond. In principe komt het erop neer dat je lekker veel aandacht kunt krijgen. Aandacht in de vorm van product informatie maar ook demonstratie. Ik heb dan ook heel wat dames zien genieten van een gezicht maskertje, voetenbadje en de wereldberoemde Lush celebrity arm! De Lush celebrity arm is fantastisch. Mocht je een keertje in de buurt van een winkel komen, of naar een VIP avond gaan vraag dan zeker of een van de Lush medewerk(st)ers je deze behandeling wil geven. De behandeling bestaat uit 3 stappen. Allereerst  wordt je arm even flink gescrubt met de Aqua Mirabilis bodybutter. Vervolgens wordt de huid flink gevoed door middel van de Soft Coeur (The Honeymooner) massagebar en to slot word je arm af-gepoederd met Silky Underwear. Dit is een dusting powder die je huid zijde-acht maakt. Hierboven zie je een fimpje waar Maartje een behandeling geeft aan Cindy. Het filmpje is helaas wat rumoerig, maar... dat is wel hoe het eraan toe gaat op een VIP avond, gezellig druk! Daarnaast heb ik ook nog een filmpje gemaakt van Daphne die een lekker maskertje krijgt aangebracht, de Catastrophe Cosmetic, een heerlijk fris masker met Bosbessen! Deelnemers konden overigens deze keer hun eigen Lush anti-crisis recepten meebrengen. Er werd een cadeaupakket verloot onder diegenen die hun ontstress rituelen hadden ingeleverd. Daarnaast kregen nog 5 dames een mini size Lemony Flutter ivm het inleveren van originele recepten. Erg leuk! Tot slot ontving iedere VIP bij  besteding van 25 Euro een crisis bestendige goodiebag. Ik heb deze goodiebag ook even voor jullie op de foto gezet! (op de foto mist nog een halve bbs)

Een Lush VIP avond is echt een aanrader, een klein feestje. Je kunt er lekker met vriendinnen naartoe gaan, maar wanneer je alleen gaat weet ik ook zeker dat je jezelf uitstekend gaat vermaken. De dames in de winkel hebben net even wat meer tijd voor je, je kunt de artikelen uitvoerig testen en bespreken. Wil je ook een keer aanwezig zijn bij een Lush VIP avond houd dan vooral de Lush website even in de gaten. Noteer ook 21 oktober (onder voorbehoud van wijzigingen) even in je agenda. Dan zal er in Nederland en Belgie in alle filialen een pre-kerst VIP worden georganiseerd. Tijdens deze bijzondere avond kun je alvast kennis maken met de kerst producten van Lush (en aanschaffen!!), en dat wil je natuurlijk niet missen. De producten zullen pas een week later worden verkocht in de winkels dus het is wel heel bijzonder om daarbij te zijn. Meer informatie over deze pre-kerst avond volgt nog! Bijdrage van Wenvers, met veel dank aan Lushies - Dorota, Maartje en Eline en aan Cindy en Daphne voor hun bijdrage aan de filmpjes!

Deel dit artikel
Back to top