Fashion

Shop-tip : Love Make Up - UK shop met o.a. MAC met korting!

Iedere MAC liefhebber kent het wel...soms heb je spijt dat je een bepaalde oogschaduwquad niet hebt gekocht. De collectie is dan allang uitverkocht in de winkels en wat dan? Dan kun je tegenwoordig gelukkig terecht op internet, bijvoorbeeld op Ebay. Maar er zijn ook een aantal fijne webwinkels die MAC producten verkopen, meestal van eerder uitgebrachte collectie''s. Een aanrader op dit gebied is de Engelse webwinkel Love Make Up, een fijne en betrouwbare webwinkel die t/m eind september ons 10 % extra korting geeft! Lees snel verder.... In de webshop van Love Make Up vind je een leuk assortiment aan producten van luxe merken zoals MAC, Bobbi Brown, Yves Saint Laurent en Lancome. Maar ze verkoopt ook vrij veel producten van NYX Cosmetics en ze heeft wat OPI lakjes te koop. Het voordeel van kopen bij deze webshop is natuurlijk dat je geen kans loopt om invoerrechten te betalen, omdat Engeland deel uit maakt van de EU. Dat is toch weer fijn om te weten.

Alle producten zijn origineel, nieuw & ongebruikt, de prijzen zijn natuurlijk wel in Britse ponden, hieronder vind je informatie over de verzendkosten:

Your charge includes international signed for delivery fully insured, our shipping charges are £5.20 for your first FOUR items inclusive, addtional items above four are charged at only £0.25p. Pigment samples are shipped free of charge after basic shipping is paid. Your tracking details are supplied on dispatch.

De verzendkosten voor max. 4 items zijn dus maar GBP 5,20, daarvoor zijn de items ook verzekerd en wordt het aangetekend verzonden.

Tot en met 30 september 2009 krijg je 10 % extra korting op de aankopen bij Love Make Up, je gebruikt daarvoor bij het afrekenen de code: SUMMERSALE. Gaan jullie nog even een kijkje nemen? Er zitten echt mooie en leuke dingen bij, kom ook regelmatig even terug omdat er vrijwel dagelijks nieuwe items bij komen. Binnenkort organiseer ik samen met Love Make Up ook nog een leuke lezersactie...daarover dit weekend meer!

Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top