Algemeen

Essential Care

Hand made in Suffolk with organic ingredients! Zo luidt de slogan die direct opvalt wanneer je de mooie brochure van Essential Care bekijkt. Een Engels bedrijf wat heerlijke verzorgingsproducten produceerd en tevens winnaar van de Natural Health Beauty Awards 2008. Essential Care steunt de eerlijke handel, natuurlijke de landbouwmethodes en bewerkstellen een positieve deelname aan de markt ten opzichte van het milieu. Die postieve deelname omvat een organische certificatie van de producten, vrij van chemische verontreinigende stoffen, en er wordt door dit bedrijf gerecycleerd waar mogelijk. De producten worden getest op menselijke vrijwilligers en zijn daarom proefdier-vrij. Essential Care is in Europese de leider in organische skincare en word verkocht door apotheken, warenhuizen en parfumerieën in meer dan 12 Europese landen. Met meer dan 60 producten is er voor iedereen een (maar zeer waarschijnlijk veel meer) producten die uitermate geschikt zijn voor jouw huidtype.

Our philosophy is simple: All ingredients must have therapeutic value, as well as making the product a joy to use. We use herbs and essential oils in therapeutic concentrations for optimum benefit. Plant oils must be virgin and cold-pressed so that they have their full antioxidant vitamin-content intact, so as to actively nourish the skin and protect it from premature ageing. Our products are free from all potentially unhealthy synthetic chemicals.

Momenteel kunnen Nederlandse klanten terecht in de webwinkel van Essential Care, een mooie overzichtelijke shop. Er hangt wel een prijskaartje aan het verzenden naar Nederland, de verzendkosten zijn namelijk £10,00. Maar... ik heb goed nieuws want zeer binnenkort word er een webwinkel geopend waar ik mezelf nogal op verheug genaamd Green Bliss. Dit word een Nederlandse webwinkel waar onder andere de gehele lijn van Essential Care verkocht gaat worden, inclusief de doucheproducten, shampoo''s, de mama-baby-lijn en de lijn voor huidproblemen (zoals psoriasis en eczeem). Ik houd jullie op de hoogte rondom de opening van deze vernieuwende webwinkel met biologische cosmetica en verzorgingsproducten! Even terug naar de producten: Ik ben sinds een paar dagen bezig met het testen van een aantal van de artikelen van Essential Care en kan jullie al vertellen dat de resultaten op dit moment veel belovend zijn. Binnenkort zal ik mijn bevindingen hier met jullie delen en.. er komt ook weer een duo review. Debbie en ik delen dan samen onze bevindingen over twee moisturisers van Essential Care. Houd de website in de gaten! Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top