Blogs & Editorial

Top 3 beauty musthave's Herfst 2009

De komende weken en maanden verschijnen er weer heel veel mooie, leuke en lekkere producten op het gebied van beautyproducten. Welke producten raden wij van de Lushious Beauty redactie jullie nu echt aan? Er komt echt van alles voorbij van huidverzorging tot nagellakjes, misschien doen jullie nog een leuk idee op voor de komende shoptrip? Lees snel verder.... Dit zijn de aanraders van onze Wendy: MAC Notoriety quad EUR 37,00 Ik vind dit echt een bruikbare quad. Ik moet bekennen dat ik ook best veel quads heb die ik wat minder gebruik omdat de kleuren wat meer extreem of lastiger zijn qua samenstelling, maar dit zijn echte herfst/winter kleurtjes die je kunt variëren van naturel tot wat heftiger. Echt een must have wat mij betreft.

China Glaze Spellbound Halloween nagellak setje

Dit is toch wel het leukste Halloween setje van dit jaar, echt een aanrader wat mij betreft. Helaas niet in Nederland te koop, maar wel voor $ 10,40 bij Transdesign.com

ESSIE – Angora Cardi EUR 13,00 euro

Ik ben altijd erg te spreken over de nagellakjes van ESSIE. Ze blijven lekker lang zitten en de kleuren zijn vrijwel altijd uniek. De Angora Cardi komt uit de Cuddle with color collectie en is een prachtige kleur voor de komende herfst en winter, heel warm en mystiek.

De aanraders van Daisy zijn: Omdat ik pas verhuist ben heb ik het de laatste tijd niet zo bijgehouden met alle nieuwe dingen maar wat ik zeker wil is de combi Volcanic Ash Exfoliator en het Volcanic Thermal Mask van MAC. De Exfoliator kennen de echte MAC-fans natuurlijk al (zat toen in de Future Earth collectie), zo niet dat is het echt een aanrader! Zelfs de meest doffe grauwe huidjes krijgt deze weer mooi en stralend! Natuurlijk zijn we allemaal nieuwsgierig naar het masker wat er vorig jaar niet bijzat. Deze producten komen uit met de Style Black collectie, die ligt in oktober in de winkels, prijzen zijn nog niet bekend.

Nu het weer wat slechter wordt... lipbalsems. Smeren smeren smeren! Het blijft alleen niet bij 1 merk, zo gebruik ik graag : MAC - Lip conditioner, Philisophy - Kiss me (red), Burts Bee''s lipconditioner, Lipsmackers en natuurlijk Rosebud.

Dit zijn de aanraders van Mandy: Mijn september top 3 staat in het teken van Style Black! Deze collectie van MAC komt op 24 september uit in Amerika, een paar weekjes later zal deze ook bij ons verschijnen. Zwart klinkt misschien hard, maar kan ook zeer classy zijn! Daarom mijn top 3. 1. Eye Kohl in Smolder (MAC, $14,50). Dit is een zwart oogpotlood, een absolute must have wat mij betreft. Kan gebruikt worden om een mooie liner te maken, in de waterline en kan zelfs als basis dienen voor je oogschaduw! Een super handig all round product wat voor iedereen geschikt is.

2. Nocturnelle nagellak (MAC, $11,-). Deze is ook van de nieuwe collectie van MAC. Het is een zwarte nagellak met cream finish. Dit betekent zonder glitters of metallic finish. In combinatie met een mooie make-up vind ik zwarte nagellak erg mooi staan. Perfecte kleur voor het najaar en de winter!

3. Blue Flame mineralized eyeshadow (MAC, $19,-). Dit is een zwarte minerale oogschaduw met een blauwe glans. Ik hou sowieso wel van een mooie donkere oogschaduw met een aparte glans, en Blue Flame past voor mij helemaal in dat plaatje. Een prachtige mysterieuze look is hiermee in een handomdraai gemaakt!

En als laatste dan nog mijn aanraders: Chanel Les 4 Ombres Quator Boutons Deze maand komt dit geweldige oogschaduwquad in de winkels te liggen, met prachtige zwarttinten in de stijl van de Style Black collectie!! Binnenkort vinden jullie swatches van dit mooie quad hier op Lushious Beauty.nl.

Biotherm Skin Vivo huidverzorgingsproducten

Dit is echt de ontdekking op het gebied van huidverzorging voor mij, een productlijn die ervoor zorgt dat je in enkele weken minstens 10 jaar jonger lijkt! Nou ja...dat is natuurlijk een beetje een marketing verhaal maar het feit is dat het een geweldige lijn producten die heerlijk ruiken en geweldig aanvoelen, binnenkort een uitgebreide review van deze producten!

Parisienne parfum van YSL

Een heerlijk, luxe, ondeugend, sexy en ook fris parfum van YSL, in een geweldig mooie fles met een nog mooiere campagnefoto met Kate Moss als icoon! Ook hiervan binnenkort een review!

Junior redactrice Bo heeft dit keer niet meegedaan omdat ze net haar eerste schoolweek achter de rug heeft en nu op kamp is, maar ik weet wel dat zij toch nog wel een aantal aanraders heeft voor jullie, die komen binnenkort nog! Wat zijn jullie musthave''s voor deze herfst? Hebben jullie nog goede tips voor ons?

Deel dit artikel
Back to top