Nieuws

Snapshot - Lush Rose Jam shower gel (very limited edition)

Een snapshot is een kiekje, een fotootje dat je even snel neemt vanuit de losse pols. Op deze gezellige donderdag wil ik jullie even snel tussendoor laten zien welk bijzonder, limited edition, Lush product er tijdelijk via de Lush mailorder verkrijgbaar zal zijn.

Dat ze bij Lush de meest heerlijke verzorgingsproducten verkopen dat wisten jullie natuurlijk al. Ook weten jullie natuurlijk allemaal dat de collectie regelmatig worden aangevuld met seizoensgebonden producten die tijdelijk te koop zijn. Maar.. weten jullie ook dat zij zo nu en dan een speciaal, limited edition, product maken in zeer beperkte hoeveelheden?

Heb ik jullie aandacht? Mooi zo! Vandaag heb ik voor jullie twee snapshots. Eentje van mezelf en eentje gemaakt door de lieve Mariska van Lush Nederland. Zij is namelijk ook de dame die alle 300 flessen (ja, je leest het goed, er zijn maar 300 flessen!) als aller-eerste heeft gezien en besnuffeld (nou ja.. niet allemaal..).

Alle dozen op de bovenstaande afbeelding zijn volgeladen met flessen Rose Jam shower gel (250 ml). Deze prachtig rood gekleurde shower gel heeft dezelfde geur als Ro’s Argan body conditioner en de Rose Jam Bubbleroon. De geur is.. tja hoe zal ik het omschrijven.. geweldig! Een warme rozengeur met een licht zweempje vanille. Comfortabel, warm en blijft de hele dag om je heen hangen!
De Rose Jam shower gel (EUR 17,95 – 250 ml) zal uitsluitend via de Lush mailorder in Europa te koop zijn van 3 t/m 29 mei 2012. In Nederland kun je online bestellen via www.Lush.nl. Zoals gezegd: in Nederland zijn er slechts 300 flessen Rose Jam shower gel beschikbaar dus wacht niet te lang met bestellen! 

Mocht je gaan online bestellen deponeer dan ook meteen de twee allernieuwste retro producten even in je winkelmandje: Hot Milk bubble bar slice (EUR 5,75) en Milko zeep (EUR 6,95 - 100 gram) zijn slechts tijdelijk verkrijgbaar en ook erg lekker!
 

Deel dit artikel
Back to top