Nieuws

How-to: verzorgde wenkbrauwen met Etos

Wenkbrauwen zijn een bepalend onderdeel van je make-up, al worden ze soms een beetje vergeten. Ook door mij, maar dat hoeft vanaf nu niet meer! Etos heeft een aantal hele leuke budgetproducten die het wel heel gemakkelijk maken om een frisse blik te creëren. Kijk je even mee hoe ik dat doe?

Ik ga aan de slag met de nieuwste wenkbrauwproducten van Etos. Natuurlijk mag een Eyebrow Pencil (EUR 1,79) niet ontbreken! Ik heb dit wenkbrauwpotlood in de kleur 001, deze is diep donkerbruin. Ook heeft Etos een handige gel, namelijk de Stay perfect lash & brow (EUR 3,99). Deze is erg handig om je wenkbrauwen en wimpers goed in model te houden. Ook zorgt deze gel voor wat kleur en een subtiele glans, heel fijn voor de lente dus! 

Maar het fijnste product is toch wel de Natural Eyebrow Kit (EUR 5,99). Dit is een heel handig setje waarmee werkelijk iedereen in een handomdraai perfecte wenkbrauwen kan creëren! Hierin vind je twee kleuren wenkbrauwpoeder, een pincet, een kwastje en een borsteltje. Samen met de gel en het wenkbrauwpotlood heb je alles wat je nodig hebt om je wenkbrauwen in vorm te brengen – en dat voor nog geen 12 euro. Dat noem ik nog eens budget!
 
Maar hoe doe je dat nu precies, je wenkbrauwen in model brengen? Eigenlijk is het heel eenvoudig, en zeker met deze Etos producten bij de hand. 

Ik begin met een flinke opknapbeurt, waarbij ik alle ongewenste haartjes weghaal. Eerst kam ik mijn wenkbrauwen helemaal naar boven, en knip ik met een plat schaartje voorzichtig de bovenkant bij. Met een pincet kun je ongewenste haartjes verwijderen, maar doe dit met mate. Volle wenkbrauwen zijn namelijk helemaal in! Voor een natuurlijke look is het genoeg om wat haartjes onder en tussen je wenkbrauwen weg te halen. 
Daarna is het tijd om met de wenkbrauwproducten van Etos aan de slag te gaan. Ik begin met het wenkbrauwpotlood; hiermee teken ik korte streepjes in de haarrichting. Vooral aan de uiteinden van je wenkbrauw kun je zo heel goed je wenkbrauw vormgeven. Vervolgens ga ik aan de slag met de lichtste kleur wenkbrauwpoeder, waarmee ik mijn hele wenkbrauw ‘inkleur’. Tussendoor gebruik ik het kammetje om de lijnen te vervagen, zodat je een natuurlijk resultaat krijgt. Voor de finishing touch gebruik ik nog een klein beetje van de donkere tint wenkbrauwpoeder waar nodig. Daarna kam ik mijn wenkbrauwen in model met de gel, en dan ben je al klaar! Makkelijk hè? 

Vanaf nu zijn de wenkbrauwproducten van Etos vast onderdeel van mijn make-uproutine. Het zijn stuk voor stuk fijne producten voor een kleine prijs, aanraders dus! Breng jij je wenkbrauwen eigenlijk iedere dag in model?

Deel dit artikel
Back to top