Nieuws

Clarins Enchanted summer make-up collection 2012 - juni 2012

Clarins neemt ons in hun zomer make-up collectie Enchanted mee naar India, waar prachtige kleuren ons tegenmoet komen tijdens het bekende, kleurrijke Holi Feest. Die kleuren zien we terug in het prachtige Enchanted oogschaduwpalette, dat ook nog eens prachtig versierd is met traditionele Indiaase versieringen. Maar ook een "echte" kohl mag niet ontbreken in deze collectie, Clarins heeft er zelfs twee en ze zijn prachtig, kijken jullie even mee?

Enchanted palette yeux ombre & liner EUR 43,00 (limited edition)


Bronzing duo SPF 15 100 % mineraal filter in 3 tinten EUR 34,50
Prachtige bronzing poeder in twee tinten, met extract van witte thee, kraaiheidebes, vitamine E en een 100 % mineraal zonnefilter (SPF 15), zodat de huid ook nog eens beschermd wordt tegen vervuiling, vrije radicalen en schadelijke UVA & UVB stralen.




Kohl Kajal in 2 kleuren (zwart & violet) EUR 18,50 (limited edition)
Romige kohl die natuurlijk in en direct om de ogen moet worden aangebracht, door de rozen- en mimosawas zelfs geschikt voor de gevoelige ogen.

Lisse minute baume cristal in 2 kleuren (oranje & violet) EUR 20,75 (limited edition)
Deze snoeperige lipbalms hebben we weleens eerder gezien bij Clarins, nu zijn ze zelfs verbeterd en geven ze nog meer kleur af. Maar misschien is het nog wel belangrijker dat ze de lippen heerlijk soepel houden en beschermen door vitamine E.

Baume couleur levres in Pink Jaipur en Nude Dehli EUR 16,00 (limited edition)
Heerlijke vloeibare lip balms/lip glosses met een fruitige geur, de kleur en glans is prachtig!

Wonder waterproof mascara in Wonder mint EUR 24,00 (limited edition)


De Clarins Enchanted make-up collectie zal vanaf juni 2012 te koop zijn bij een geselecteerd aantal Clarins verkooppunten, je zult de collectie dus niet overal aantreffen. 

Ben je ook zo enthousiast over het prachtige oogschaduwpalette? Ik zeker wel en eigenlijk ben ik ook wel nieuwsgierig naar de bronzers, fijn dat ze de huid ook nog eens beschermen!

Deel dit artikel
Back to top