Nieuws

Column - Elke Willemen van MAC - the overboard issue

Sinds februari hebben we een nieuwe columnist op Beautyscene en daar ben ik behoorlijk trots op. Elke Willemen, senior make-up artist bij MAC cosmetics Benelux,  gaat iedere maand een stukje schrijven waarin zij haar tips en trucs met ons deelt. De tips zullen vooral toegespitst zijn op de nieuwe producten & collecties die binnenkort uitkomen, vandaag is zul je meer te weten komen over de leuke zomercollectie Hey Sailor!

Ik ben benieuwd: wanneer was de laatste keer dat jullie nog eens overboord gingen, letterlijk van een schip hebben gesprongen de diepe zee in, of eens lekker gek deden, je opvallend en gedurfd kleedde?

De zomercollectie van M.A.C “Hey, Sailor!” (die morgen in de winkels ligt, maar nu al te bestellen is bij De Bijenkorf) staat helemaal in het teken van jezelf met een nieuwe look te verrassen. Bij M.A.C houden we ervan om over de top te gaan met veel passie, kleur en creativiteit. De collectie is een vernieuwende interpretatie van de jaren 50 Pin-up; een zelfbewuste dame, verleidelijk en sensueel met een enorm krachtig zelfvertrouwen en expressie.

Af en toe overboord gaan is niet slecht, integendeel, het geeft je meer karakter, pit en vooral ook leuke herinneringen en verhalen. Dus als je echt eens letterlijk in het water duikt houdt de Zoom Waterfast Lash je verleidelijke wimpers perfect in orde, met veel volume en intens zwart, uiterst waterproof. So don’t be afraid of the water. Nog een 50’s pin-up liner erbij? Probeer de Liquidlast Liner Pointblack (EUR 20,00, ook waterproof) en zet jouw liner zoals Marilyn Monroe aan, van fijn aan de binnenooghoek en breder naar buiten toe, en dan opwaarts verlengen voor een prachtige sensuele winged liner.

Hey, Sailor! heeft een geweldig mooie marineblauw-wit gestreepte verpakking; hier en daar een accentje goud en rood voor extra cachet, denk maar aan de typische mat-rode lippenstift bij de pin-up girls, zoals Sail la vie (EUR 19,00)! Combineer er lekker op los met met de Suntints SPF 20 (EUR 15,00) voor glossy verzorgde lippen. De Pro Longwear Bronzers (EUR 24,00) ogen heel natuurlijk, ze versmelten met je huidstint en voelen ultra comfortabel aan en blijven daarbij nog een acht uur lang zitten. ’s Avonds op een terrasje na het zeilen in de zon kan je The Beach Body Oil (EUR 19,50) aanbrengen, deze hydrofiele olie (=oplosbaar in water en voelt dus niet vettig) met een subtiele glitter komt in goud en zilver. Je huid zal stralen zowel in het avondzonnetje als op de cocktailparty.

De Tote Bag en Make-up Bag Set zijn exclusief online te koop, zo ben je helemaal klaar voor die welverdiende, zalige zomervakantie. Wil je de complete collectie nog even bekijken, lees dan dit artikel.

De M.A.C klanten zijn dan ook wereldburgers, we reizen graag en overal heen. De Fashion Sets spelen hier prima op in, in elk continent van de wereld zal je verschillende setjes vinden. De sets bestaan uit je favoriete en populaire M.A.C Lipsticks, voor de Europa regio hebben we: Spice, Myth, Russian Red, Morange, Saint-Germain en Rebel. Deze lipsticks komen in een set met exact dezelfde kleur nagellak en lipglass. Hoe gaaf is dat!? En zo vind je andere favorieten per continent, tijd om nog eens een reisje te plannen, denk ik zo.
Mocht je een beetje angstig zijn van sommige intense kleuren, kan je nu de kleur eerst op je nagels testen, een super eenvoudige tip, maar het werkt wel.
Je kunt de producten van MAC uitsluitend kopen bij hun eigen counters en winkels, in de online shop van De Bijenkorf en sinds kort ook online bij Parfumerie Douglas. Wil je meer informatie over MAC, neem dan eens een kijkje in ons overzicht van de MAC collecties

Meer informatie over producten van MAC Hey Sailor en Fashion Sets collecties vind je in de artikelen die je hieronder ziet staan. Laten jullie ook nog een reactie achter voor Elke? Zal ze wel erg leuk vinden! En natuurlijk kun je haar ook vragen stellen, ze doet zeker haar best die te beantwoorden.

Deel dit artikel
Back to top