Nagel & Handen

Zon, zee, strand - Zoya Beach & Surf collectie! Deel 2

Zoya heeft onlangs een geweldige collectie uitgebracht die de naam Beach & Surf draagt. Je kunt deze collectie opsplitsen in twee delen: De Beach collectie bevat zes nagellakjes met een crème finish en de Surf collectie bevat ook zes lakjes die allemaal uitgevoerd zijn met een foil finish. Lees snel verder voor meer informatie en swatches!

In dit artikel hebben jullie alles kunnen lezen over de mooie lakjes uit de Zoya Beach collectie. Vandaag is het de beurt aan de zes nagellakken uit de Surf collectie. Deze hebben geen creme finish maar een foil uitstraling. Simpelgezegd is een foil finish een semi metallic glans met een mooie microglitter. Kijken jullie even mee? 

V.l.n.r. Meg, Zuza, Myrta, Kimber, Rory en Carly
 
Zuza is simpelweg fantastisch! Ik kan mijn ogen niet van deze betoverende azuurblauwe nagellak afhouden! Deze nagellak geeft een uistekende dekking in twee laagjes en heeft iets van de staart van een zeemeermin, een zeemeermin met pit welteverstaan!
Zin in een een groene nagellak? Dan kan ik je Meg van harte aanbevelen. Op de onderstaande afbeelding draag ik slechts een laagje nagellak die behoorlijk opvallend is. De midden groene tint bevat net zoals de andere lakjes uit het Surf gedeelte van de collectie een bijzondere foil-finish en is absoluut prachtig!
Ook de donker paarse Carly nagellak dekt in een laagje en ondanks ik deze paarse kleur niet heel zomers vind krijg ik toch een warm gevoel bij deze koele paarse tint. De kleur zit vol leven en doet mij denken aan de paarse viooltjes die in onze tuin staan.  

Rory zit qua kleur een beetje in tussen lila en roze. Ik vind de foil finish bijzonder mooi bij deze tint, je kunt de zilveren microglitters goed zien zitten. Stiekem toch wel een klein beetje een prinsessenkleurtje: Ik houd ervan!  

Ga je voor Myrta dan ga je voor een lekker opvallend kleurtje! Deze variant uit de Zoa Beach & Surf collectie is lekker opvallend, tropisch en zorgt voor een goud humeur. Tangerine is DE kleur van deze zomer en wanneer ik jullie vertel dat deze kleur slechts een laagje nodig heeft om een complete dekking te verzorgen dan worden jullie vast ook behoorlijk enthousiast.   

Tot slot een van mijn favorieten van deze Zoya collectie.Waarom? Simpel.. omdat hij net even anders is dan de andere lakjes uit het Surf gedeelte van de collectie. De andere lakjes hebben allemaal een zilver ''foil'' effect en Kimber heeft een gouden ''foil''. Hierdoor wordt de tint lekker warm en zonnig!
 
En? Hebben jullie al kunnen beslissen welk gedeelte van de Zoya Beach & Surf collectie het beste bij jou past? Ik kan bijna niet kiezen. Ik vertelde in het artikel waarin jullie voorstelde aan de Beach collectie al even: Als je moeite hebt met kiezen dan vraag je gewoon even aan je moeder, vriendin, echtgenoot of zusje welke kleur(en) zij het beste bij je vinden passen. Tja, en dan maar hopen dat zij voor jou kunnen kiezen!

De Beach & Surf collectie (EUR 12,00 per stuk) is momenteel verkrijgbaar bij Nailpolishfashion.nl. Onze lezeressen ontvangen een korting van 10% op het volledige assortiment (ex verzendkosten) met code: beautyscene.
Deel dit artikel
Back to top