Nagel & Handen

KOH Elements - swatches

Vandaag stel ik jullie voor aan de zes mooie lakjes uit de KOH Elements collectie. Deze collectie heeft een interessante inspiratiebron die teruggaat naar de symbolische vier elementen water, vuur, aarde en lucht. Nieuwsgierig naar de bijzondere kleurtjes? Lees dan snel even verder.

De nagellakkleurtjes uit de KOH Elements collectie zijn allemaal ontwikkeld met de vier elementen in het achterhoofd. Niet bekend met de vier elementen? Het principe is simpel: Het element aarde symboliseert de kracht van het doen en van de materie, vuur zorgt voor inspiratie en levensvreugde en het element lucht symboliseert de kracht van denken en kennis. Tot slot is er het element water dat staat voor het intuïtieve en gevoel.
Wat betreft de KOH collectie kun je ervanuit gaan dat de kleuren gebaseerd zijn op het gevoel dat de elementen ons geven. Zo zou de blauw/groene Mediterranean Sea nagellak prima onder het element water kunnen vallen en de groene Leaf variant kan je goed scharen onder het element aarde. Op naar de swatches:
 
Ik kan niet anders dan te beginnen met mijn grote favoriet: Heavenly! Deze poederroze nagellak heeft een creme finish en is classy, goed te combineren en uitermate draagbaar. De nagellak geeft een uitstekende dekking in twee laagjes.
Ik houd enorm van dusty/pale nagellakjes met een crème finish, dus wat dat betreft sprong de zee groene/blauwe Mediterranean Sea er vrijwel direct uit. De nagellak heeft een creme finish en een koele, wonderschone ondertoon.
Earth doet mij denken aan mokka, chocolademelk en andere heerlijke warme drankjes. Deze mooie KOH Elements variant heeft een frosty/shimmer finish en zorgt ervoor dat bleke handjes een warme uitstraling krijgen. Dat noem ik nu eens een win-win situatie.
 
Ik houd van witte nagellakjes! Cloudy is een mooie witte nagellak met zilveren microglitter en shimmer die moeiteloos dekt in twee laagjes. Ik weet niet wat het is met witte nagellak, maar ik kan er mijn ogen nooit vanaf houden: Fascinerend!
Leaf doet op de allereerste afbeeldingen misschien een klein beetje denken aan de bekende ‘Shrek’ nagellak maar is veel minder heftig, opvallend en heeft meer klasse. De nagellak heeft een bruine ondertoon en daarnaast ook nog eens een frosty /shimmer finish.
Fire doet zijn naam eer aan. Deze nagellak lijkt volledig te bestaan uit mircoglitters die dansen als vuur in de openhaard. Zeer opvallend tussen de bronzen en gouden glitters zijn de micro blauwe glitters die vooral op de onderstaande afbeelding (zonder flitser) licht lijken te geven.
De nagellakjes uit de KOH Elements collectie brengen net zoals vrijwel iedere andere KOH nagellak prettig aan. De dekking is echt prima en de droogtijd opvallend kort. De lakjes zijn vanaf heden verkrijgbaar bij de KOH verkooppunten en kosten EUR 14,95 per stuk. Je kunt KOH lakjes ook aanschaffen in de online shop van de Bijenkorf.  
 

Deel dit artikel
Back to top