Nagel & Handen

China Glaze Magnetix collectie nagellakjes - How to!

China Glaze heeft onlangs de Magnetix nagellakcollectie uitgebracht. Magnetische nagellakken zijn lakjes waarmee je met behulp van een magneet een patroon kan maken in de nagellak. Spectakel verzekerd dus! Vandaag laat ik jullie zien hoe je jouw nagellak met gemak van een patroontje voorziet.

V.l.n.r. You Move Me, Cling, Pull Me Close, Instant Chemistry, Close To You en Attraction  
 

Magnetische nagellakken zijn niet helemaal nieuw, want er zijn meerdere merken (waaronder Essence) die al eerder magnetische lakjes hebben uitgebracht maar die hadden een klein nadeeltje omdat de magneet niet sterk genoeg was om goede patroontjes in de lak te laten verschijnen. Gelukkig zijn de magneten dit jaar vele malen sterker en werken sneller dan het licht.


Magnetische nagellak droogt behoorlijk snel. Zorg er daarom voor dat je een nagel tegelijk ‘behandeld’. Breng een laagje nagellak aan op jouw nagel en zorg dat de nagellak nog nat is op het moment dat je aan de slag gaat met de magneet.

Deze magneet bevat drie verschillende patroontjes. Allereerst een sterpatroon, vervolgens een streepjespatroon en tot slot een patroontje in V-vorm. Na het lakken van de nagels hou je de magneet een paar millimeter boven de natte nagellak. Niet teveel bibberen natuurlijk *wink*
Het handige van de China Glaze magneet is dat je een soort randje hebt die je tegen je nagelriem kunt houden waardoor je precies de juiste afstand kunt hanteren. Het patroontje wordt al heel snel zichtbaar. Laat de nagellak goed drogen en gebruik om de nagellak wat extra houdbaarheid mee te geven een top coat.

Pull Me Close en Attraction

You Move Me en Cling On
 Instant Chemistry  en Drawn To You
De China Glaze Magnetix nagellakjes zijn verkrijgbaar bij Nailpolishfashion.nl en kosten daar EUR 7,50 per stuk. Je kunt de lakjes overigens ook als reguliere nagellak gebruiken of de magneetpatroontjes afwisselen voor een extra spectaculair effect.

Vergeet niet dat je bij Nailpolishfashion met code: Beautyscene 10% korting op jouw volledige bestelling (excl. verzendkosten) ontvangt! Wat denk je? Toch maar eens proberen?
Deel dit artikel
Back to top