Nagel & Handen

OPI New York City Ballet swatches & winactie

OPI kennen we natuurlijk van de hippe, kleurrijke nagellakjes zoals die van de Holland collectie, maar als je van iets minder kleur houdt kun je bij OPI ook prima terecht. De OPI softshades zijn een begrip onder liefhebbers van french manicures en zijn ook erg geliefd onder bruidjes, tenslotte past een neon oranje nagellak misschien niet zo heel goed bij een bruidsjurk. OPI introduceert deze maand de New York City Ballet collectie, zes nieuwe kleuren die wij jullie graag laten zien. En als extraatje kun je ze ook nog winnen bij ons, kijk dus snel verder!


De kleuren van deze collectie zijn zacht, ze worden niet voor niet "softshades" genoemd, ze geven een subtiele kleur af en blijven allemaal transparant, maar dat is dus ook de bedoeling. Op de swatches hieronder heb ik 3 dunne laagjes aangebracht, dat is echt wel noodzakelijk om wat kleur op de nagels te krijgen, bij 1 of 2 laagjes zie je eigenlijk alleen maar glans. De lakjes drogen wel lekker snel en laten zich makkelijk aanbrengen, op zich ben je dus zo klaar met de laagjes aanbrengen, laat dat je zeker niet tegenhouden.

v.l.n.r. OPI Don''t touch my tutu!, Barre my soul en You callin'' me a lyre?

OPI Don''t touch my tutu!

OPI Barre my soul

OPI You callin'' me a lyre?

v.l.n.r. OPI Care to danse?, My pointe exactly! en Pirouette my whistle

OPI Care to danse?

OPI My pointe exactly!

OPI Pirouette my whistle

OPI My pointe exactly & Pirouette my whistle

Schattige kleurtjes toch? Persoonlijk ben ik niet echt een grote fan van transparante lakjes, maar ik weet wel dat er heel veel dames en meiden zijn die er echt wel van houden. En als je fan bent van een mooie, klassieke French Manicure, dan kun je lekker combineren met deze OPI softshades. De OPI New York City Ballet lakjes kosten EUR 13,95 per stuk en zijn te koop bij verschillende OPI verkoopppunten, ga voor adressen even naar www.opi.nl. Er is ook voor EUR 19,95 een mini-setje te koop, daarin zitten 4 mini''s.

Goed nieuws, want wij geven 3 van deze OPI NYC Ballet petites (mini-setjes) weg, samen met 3 exemplaren van OPI Start to finish (een handige combinatie van Base coat, Top coat en Nail strengthener). Handig, want zo heb je direct alles bij de hand voor het lakken van jouw nagels. 

NYC Ballet petites met daarin My pointe exactly, Don''t touch my tutu!, Care to danse? en Pirouette my whistle
Hoe maak je kans op een setje OPI NYC Ballet Petites & Start to finish t.w.v. EUR 35,00?
  • laat ons voor 18 mei 2012 voor 21 mei 2012 in een comment weten wat jouw favoriete OPI nagellakje of product is, natuurlijk willen we ook graag weten waarom dat zo is!
  • beantwoord in de comment ook de volgende vraag : wie is het Disney figuur dat binnenkort een eigen nagellak collectie krijgt?
  • de winnaars krijgen na 21 mei 2012 van ons een reactie via de comments (Facebook), hou dat zeker even in de gaten. We versturen de setjes na ontvangst van de adressen aan de winnaars, zorg dus wel dat je snel reageert als je de winnaar bent.
Wat vinden jullie van deze collectie? Kies jij liever van zachte, onopvallende kleuren of kan het niet gek genoeg voor je zijn? En doe je mee met de win-actie?
Deel dit artikel
Back to top