Inspiratie & Tutorials

Wendy - nieuw & veelbelovend mei 2012 - Try this at home!

In deze rubriek laten we jullie iedere maand (en misschien nog weleens vaker) een selectie aan producten zien, die recent op de redactie zijn binnengekomen of die wij zelf ontdekt hebben. Producten die zeker de moeite waard zijn om nader te onderzoeken, maar vandaag alvast een korte omschrijving van onze ervaringen. Zie je de producten in de winkels, neem dan zeker eens een kijkje, het zijn producten om in de gaten te houden! Vandaag Wendy’s selectie voor de maand mei.

Ik wil jullie vandaag laten zien welke producten er deze week in het test-gedeelte van mijn werkplek zijn beland. Geen van de producten heb ik nog uitvoerig getest maar dat gaat zeker gebeuren! Ik ben namelijk behoorlijk nieuwsgierig naar hun werking, kleuren en geuren. Deze zullen jullie onder andere producten voorbij zien komen van Burt’s Bees, Yves Rocher en OPI!
Het Etat Pur gezichtsverzorging assortiment bevat in grote lijnen twee groepen producten. Allereerst de Pure Actieve stoffen (A+) en daarnaast de Biomimetische (cosmetische producten met hoge tolerantie factor) skincare producten (+B) die je alleen of samen de A+ producten kunt gebruiken. Op de afbeelding zie je een aantal van de producten die ik zeer binnenkort ga uitproberen, ik ben benieuwd!
De Elvive Extraordinary Oil van L’Oréal Paris zal pas vanaf juni verkrijgbaar zijn dus ik kan dit product op mijn gemak testen voor jullie. De olie bevat een samenstelling van zes verschillende oliën en een UV filter. Klink goed! Deze versie is speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar en gebruikt worden voor het wassen, als warmtebescherming en ook nog eens als styling/finish product.
Slippertje, slippertje aan de wand, wie heeft de mooiste voeten van het hele land? Nog niet zo lang geleden heb ik een mooie gelcolor bij OPI laten aanbrengen op mijn teennagels (daarover binnenkort meer) en ben sindsdien nog meer gefixeerd op mooie, verzorgde voeten. Ik vertroetel mijn voeten met grote regelmaat en ga dat de komende periode doen met een aantal producten uit de Pedicure by OPI lijn. Will be continued!
Burt’s Bees heeft een aantal nieuwe producten in het assortiment opgenomen waaronder een Body Butter (EUR 16,95) in heerlijke geuren en een Sugar Scrub (EUR 16,95) die ook verkrijgbaar is in verschillende geurvarianten. Eerlijk is eerlijk: Ik kan niet wachten tot ik deze producten kan gaan testen.

De Nourishing lijn van Davines bevat vijf producten die allemaal zeer geschikt zijn voor dames en heren met een gedehydrateerde hoofdhuid en/of voor droog en broos haar. Ik kleur mijn haar met grote regelmaat en vind daarom dat ik mijn haar en hoofdhuid zo nu en dan wel even moet ‘pamperen’. De producten ruiken heerlijk en ik heb hoge verwachtingen van deze mooie Davines lijn.
Een van de laatste paradepaardjes van Yves Rocher is de Hydra Vegetal lijn die in het leven geroepen is voor de normale tot droge huid. De producten versterken de hydratatie van de huid, herstellen de vochtbalans in de huid intensief en zorgen voor een stralende en gezonde uitstraling. Klinkt goed!

Wat zijn jouw nieuwste ontdekkingen op het gebied van beauty? Heb je nog aanraders voor ons of de andere lezeressen? producten die we echt moeten gaan testen misschien? Laat het dan zeker even weten, we zijn benieuwd!

Deel dit artikel
Back to top