Nieuws

Yves Saint Laurent - Summer look 2012

Yves Saint Laurent neemt ons deze zomer mee naar het zwembad! Nu kun je er natuurlijk voor kiezen om zonder make-up, met een goede zonbescherming en een boek op een handdoek te gaan liggen. Maar de YSL vrouw doet het net even iets anders, een subtiele "sunkissed" huid, ogen aangezet met waterproef mascara en eyeliner, lippen in de gloss, mooi badpak aan, haren strak in een staart en natuurlijk liggen op een luxe bed....met cocktail! Kijken jullie even mee naar de Yves Saint Laurent zomer make-upcollectie?

In de collectie vind je prachtige bronzers, rustige lipstick tinten in mooi brons en goud. Voor wat extra kleur kun je kiezen voor het geweldige blauwe, waterproof, oogpotlood en op de puntjes van de wimpers kun je dan mooi een klein beetje (waterproof) gouden mascara aanbrengen. Zo lig je er toch beeldig bij in jouw vakantieoord?

Terre Saharienne collector in 3 tinten EUR 50,00 (limited edition)

no.1
no.2
no.3

Pure Chromatics eyeshadow in 3 varianten EUR 50,50 nat & droog te gebruiken

no.7

no.8
no. 9
Rouge pur couture in 5 kleuren EUR 31,00
no.42 & no.43
no.44 & no.45
no.46
Golden Gloss in 4 kleuren EUR 28,00

Dessin du regard waterproof in 2 tinten EUR 21,00
no.8 & no.9
Mascara waterproof in 2 tinten EUR 31,00
no. 4 & no.5

De Yves Saint Laurent Swimming pool collectie zal vanaf mei 2012 bij de verschillende verkooppunten te koop zijn, ben je nog op zoek naar een mooie bronzer of een waterproof mascara? Neem dan zeker een kijkje bij Yves Saint Laurent!

Deel dit artikel
Back to top