Nieuws

What's your Philosophy? Win één van onze favorieten van Philosophy!

Pas geleden heb ik twee heerlijke dagen doorgebracht in Londen op uitnodiging van het cosmeticamerk Philosophy. Jullie hebben daar vast al iets van gezien op Beautyscene, het was heerlijk om mij (lekker) helemaal onder de dompelen in de fijne producten. Maar niet alleen de producten van Philosophy zijn heerlijk, ook de filosofie (!!) achter de producten is geweldig. Vandaag combineer ik een indruk van het event in filmvorm met een leuke winactie waarbij je onze Philosophy favorieten kunt winnen....what''s your Philosophy?

GRACE - Philosophy Amazing Grace eau de toilette
Louise Roe

was de presentatrice en host van het event, zij heeft na het event nog een aantal vragen beantwoord onder andere over haar beauty geheimen. Maar natuurlijk zijn we ook benieuwd wat haar favoriete "Philosophy" woord is, zou het Grace, Hope, Joy of Miracle zijn?
Ik ben benieuwd welk woord het beste bij jouw levensstijl past van die vier woorden? Louise koos voor Joy, omdat ze denkt dat je altijd wel plezier/blijdschap kunt vinden ook al ziet het er niet altijd even rooskleurig uit, het glas is voor Louise altijd halfvol. Dit zou ook mijn Philosophy kunnen zijn, ik ben ook een positief ingesteld mens!

JOY - Philosophy Thank you giftset

MIRACLE - Philosophy Miracle worker kit
HOPE - Philosophy Purity made simple (keuze uit deze twee versies) & Hope in a jar moisturizer

Onze filosofie staat er eigenlijk niet tussen, maar die zou zijn "SHARE", we delen namelijk graag onze favorieten met onze lieve lezeressen!! Met deze Philosophy winactie gaan we maar liefst 4 lezeressen blij maken met onze favorieten die je in dit artikel ziet staan. Hoe maak je kans op één van de Philosophy prijzen?

  • kies jouw "philosophy"/levensstijl uit één van de vier Philosophy''s (Grace, Joy, Miracle of Hope) en laat ons weten waarom jij juist voor die filosofie hebt gekozen, waarom past dat woord het beste bij jou?
  • laat jouw originele, leuke en/of inspirerende comment voor maandag 21 mei 2012 achter in een comment bij dit artikel
  • na 21 mei 2012 kiezen we de winnars en nemen we contact met hen op via een comment, hou dus jullie Facebook rond die tijd in de gaten. Na ontvangst van de adresgegevens zullen de prijzen naar de winnaars worden verstuurd

Heel veel succes! En laat je vooral nog even inspireren door het filmpje van het bloggersevent van Philosophy in Londen, zien jullie mij ook nog voorbij komen?

De producten van Philosophy worden o.a. verkocht bij filialen van ICI Paris XL en Skins, als je op de namen klikt kom je direct in de online shops van de winkels, ook daar kun je Philosophy kopen. Onze favorieten zijn zeker de Purity made simple, Miracle Worker dark spot corrector, Cinnamon Buns showergel en the Microdelivery peel!

Deel dit artikel
Back to top