Reviews

MAC Fashion sets - lipstick & bijpassende nagellak - klassiek & hip

Sinds vorige week liggen ze in de winkels, de Fashion Sets van MAC! Jullie hebben er in dit artikel al over kunnen lezen, MAC brengt nu nagellak en lipglass uit bij hun meest favoriete lipstick (en lippotlood) kleuren. De enige kans om eindelijk een perfect passende nagellak te vinden bij de ultieme matte rode lipstick Russian Red. Of misschien droomde jij wel van een nagellak in de kleur van Saint Germain (ik niet hoor en je ziet zo wel waarom), dan is nu jouw kans die aan te schaffen. Ik heb een aantal van deze setjes op de foto gezet, kijk je mee?

Misschien heb je een van de kleuren al in huis, dat was bij mij namelijk ook het geval. Saint Germain is een Barbie roze kleur die mij werkelijk gruwelijk staat, als lipstick dan, op mijn nagels is de kleur echt beter te dragen. Ik ben in elk geval heel blij met een Russian Red nagellak, ik denk dat ik toch ook een lipglass ga kopen in die prachtige, klassieke rode kleur, de lipstick is nl. matte en als ik een beetje glans wil kan de lipglass wel leuk zijn natuurlijk.

nagellak Russian Red
lipstick Russian Red - uit de speciale Wonder Woman collectie, maar ook gewoon in het vaste assortiment

nagellak Saint Germain

lipstick Saint Germain - wat staat deze kleur mij vreselijk, past deze kleur eigenlijk wel bij iemand?

nagellak Impassioned

lipstick Impassioned - prachtige roze/rode kleur die op de lippen meer roze lijkt dan op de nagels

nagellak Rebel

Lipglass Rebel - donkerpaars/rood, lekker stoer en toch wat luchtiger dan een meer dekkende lipstick

nagellak Morange

Ik heb ook de lipglass Morange in huis, maar ik kon hem niet meer vinden om deze op de foto te zetten, die hebben jullie zeker nog even van mij tegoed. Ik ben fan van de Fashion Sets, eigenlijk wil ik ze allemaal wel, maar tot nu toe heb ik mij een beetje kunnen inhouden. In andere delen van de wereld worden ook andere kleuren uitgebracht, zo kun je in Azië veel mooie roze en lichte tinten vinden, mocht je die kant opgaan binnenkort, check dan zeker even de verkooppunten van MAC.

De Fashion Sets zijn ook te koop in de online shop van de Bijenkorf, de prijzen zijn als volgt: 
  • nagellak EUR 12,50 (limited edition)
  • lipglass EUR 17,50 (limited edition)
  • lipstick EUR 18,00

Welke combinatie vind jij het leukste? Ben jij toevallig fan van Saint Germain?
?>
Deel dit artikel
Back to top