Blogs & Editorial

Behind the Beautyscenes - week 20

Gaven wij jullie eerder regelmatig een kijkje achter de schermen in een video, nu hebben wij, net zoals zussen Girlscene.nl & Ze.nl regelmatig een foto dagboek. Redactrices Debbie, Wendy en Lianne zijn regelmatig op stap om de laatste nieuwtjes uit beautyland voor jullie te vinden, natuurlijk delen wij ze graag met jullie! Kijken jullie even mee naar het verslag van de afgelopen week?

Natuurlijk begon de week voor de moeders onder ons heel goed, het was tenslotte moederdag. Maar ja, wat geef je een moeder nu eigenlijk die al zoveel beautyproducten heeft? Altijd lastig! Verder stond de week al een beetje in het teken van de voorbereiding voor onze aankomende buitenlandse tripjes, niet vervelend natuurlijk!
 
Wendy:

Zondag heb ik genoten van een heerlijke Moederdag vol aandacht, cadeautjes en knuffels

Super leuk ingepakt cadeautje! Wat zat erin? Estee Lauder Bronze Goddess Capri <3

Barcelona #wishlist

Loewe liefde: Aire Loewe Sensual

In de ban van neon nagellakken

Meer neon

Lianne:

Make-uploze Maandag, daar doe ik niet aan!

Nieuwe YSL collectie, zoveel indrukwekkender nog dan op de foto''s! *kwijl*

En MAC Reel Sexy! Niks gekocht hoor, knap he! ;-)

Het nieuwe lievelingsspeeltje van Bink. Geef hem eens ongelijk! #Dior

Hee, welke Readers Choice producten gaan daar in de review? ;D


Debbie:

Wat geef je een moeder die alles al heeft? Bloemen natuurlijk & ontbijt op bed!

Fijn om te weten dat merken zo betrokken zijn bij goede doelen, bij aankoop van deze Boss Orange geuren voor haar & hem gaat een deel naar een goed doel!

Diptyque! Ik ben fan! Ik was op bezoek in de nieuwe winkel van Skins in het Conservatorium Hotel in Amsterdam, een echte must om naartoe te gaan, werkelijk prachtig!

Zomers kun je mij dagelijks uittekenen in Scholl kleppertjes! Ze lopen heerlijk en zijn echt goed voor voeten en benen, zelfs met warme & drukke dagen geen last van vernoeide benen. In heel veel hippe modellen te koop, deze zijn mooi neutraal en passen overal bij!

De BB creams liggen momenteel overal, reviews komen eraan ook die van de Clinique BB cream

Schattige Bourjois mini nagellakjes, vanaf eind mei/juni in de winkels, ze kosten maar EUR 2,99!

De persreis voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang, ik kon wel wat nieuwe slippertjes gebruiken, Havaianas zijn mijn favoriet

Niet alleen Wendy is gek op neons, ook ik hou ervan! Deze zijn van China Glaze

Wow! Perfect voor in de zomer toch? Welke zal ik meenemen naar Curacao? Vanaf juni o.a. te koop bij Nailpolishfashion.nl

 
Lieve lezeressen, willen jullie ook een keer dat er een leuke foto van jullie wordt opgenomen in deze rubriek, liefst natuurlijk een beetje beauty related? Stuur dan jouw foto via Twitter naar Debbie(@mrsbeautyscene), Wendy (@wenvers) of Lianne (@liannesieverink), wie weet komen jullie dan ook een keer voorbij!

Volgende week opnieuw een kijkje achter de schermen! Wil jij volgen wat wij zoal doen? Volg ons dan op Twitter, hierboven kun je onze Twitter-accounts vinden door op onze namen te klikken.
Deel dit artikel
Back to top