Blogs & Editorial

Beautyscene goes international - Debbie is onderweg naar Curacao

Hello lieve lezeressen, na lang wachten en een korte voorbereiding ben ik zojuist aangekomen op Schiphol voor een heerlijk avontuur! Ik ga straks het vliegtuig in richting Willemstad, Curacao om aan het werk te gaan. All work and no play....op het prachtige tropisch eiland in de Caraibische Zee. Ik ga, samen met collega bloggers zoals Mascha en Cynthia, het eiland voor jullie ontdekken, we gaan op onderzoek naar plekjes die je als beauty & welness liefhbebbers niet mag missen. En natuurlijk neem ik jullie mee......

Jammer genoeg kan het niet letterlijk, maar figuurlijk gaat het vast wel lukken! De komende dagen zullen jullie zeker verschillende artikelen zien verschijnen die over Curacao gaan of artikelen die daar zijn gemaakt. Denk aan fijne foto''s op het strand, reviews van verschillende zonproducten, tropische looks en nagels, tips over make-up in een warm klimaat en nog veel meer. Natuurlijk neem ik jullie dagelijks even mee in mijn "behind the Curacao scenes" artikel, waarin je vooral foto''s zult vinden van hetgeen ik heb gezien. 

Maar laten we eerst maar eens op Schiphol beginnen, ik heb vanochtend afgesproken met Cynthia van bij Starbucks (haha, waar anders, ik ben nu eenmaal een addict!) en na het inchecken van de koffer heb ik met mijzelf afgesproken om eens lekker te gaan shoppen op Schiphol. Meestal ren ik langs alle winkels of word ik weggetrokken door een ongeduldige man of kind, maar dat gebeurt mij nu niet. 

Natuurlijk neem ik een kijkje bij de MAC counter (direct na de paspoortcontrole) en ga ik zeker nog even snuffelen in de mega beauty winkel waar je vooral altijd veel leuke travelsetjes en speciale aanbiedingen (vooral veel mascara''s etc) kunt vinden. Altijd handig om jouw favoriete mascara even in te slaan.

Ons programma op Curacao zit gezellig vol met heel veel leuke events, tripjes en bijzondere belevenisse. We zullen verblijven in twee verschillende hotels, we beginnen in Hotel ''T Klooster, een hotel midden in het centrum van Willemstad. Op de website van het hotel heb ik kunnen zien dat het er super uitziet, daar verblijf ik graag drie nachtjes!

Na Hotel ''T Klooster verhuizen we naar het strand, om precies te zijn naar het Lions Dive & Beach Resort, wat er helemaal geweldig uitziet op de foto''s. Ik heb begrepen dat je heerlijk op het strand kunt ontbijten en vrijwel direct het strand op rolt. Wat een leven!

Natuurlijk hou ik jullie op de hoogte, als je het leuk vindt om mij echt te volgen, dan kun je nog mij natuurlijk altijd volgen op Twitter, daar probeer ik zo vaak mogelijk wat foto''s te plaatsen. Maar eerst maar eens even vliegen, dan ben ik natuurlijk niet online....dat zal nog even afkicken zijn! 

Curacao Toeristen Bureau Europa www.bezoekcuracao.com
Deel dit artikel
Back to top