Nieuws

MAC Zoom waterfast & Extended play lash - nieuwe mascara's in juni 2012

Ben jij nog altijd op zoek naar een geweldige mascara? Of wil je misschien gewoon weleens een nieuwe proberen? Dat komt goed uit, MAC heeft nl. twee nieuwe mascara''s die onze wimpers beloven om te toveren tot echte wapperwimpers. Goed nieuws ook voor waterratten en zeemeerminnen, de mascara''s zijn ook nog eens extreem waterproof en goed voor de wimpers, wat willen we nog meer? Misschien een fijn borsteltje? Smaken verschillen natuurlijk, maar ik vind ze eigenlijk allebei wel erg fijn, op naar de Zoom waterfast lash en de Extended play lash!

Zoom Waterfast lash in Waterfast black EUR 17,00 (vanaf 5 mei 2012)
Onze perfect gesculpte, gepatenteerde borstel met unieke 3-zijdige vezels omarmt, geeft houvast en scheidt elke wimper, snel geverfd van aanzet tot uiteinde in een crèmige, fluweelachtige kleur die de wimpers licht en flexibel houdt, maar ook expressie geeft. Laat het maar aan MAC over om deze nummer 1 mascara nog beter te maken!

Extended play lash in Endlessy black EUR 17,00 (exacte datum nog niet bekend, waarschijnlijk juni 2012)
Nu kunnen jij, en jouw wimpers, de hele nacht doorfeesten met de nieuwe Extended play lash, een krullende, liftende, definierende, volumegevende mascara die heel licht is. Houdt elke naar beneden vallende wimper hoog, rekt de lengte en definieert ze in een chique kleur van eindeloos zwart. 16 uur lang draagbaar! Ondanks de stijl en dubbele houdbaarheid, is de mascara makkelijk te verwijderen : 20 seconden afspoelen met warm water is alles wat nodig is.

Ik heb allebei de mascara''s al voor jullie getest en ben behoorlijk tevreden. De Zoom waterfast lash had ik weleens eerder getest en die doet simpelweg wat hij hoort de toen. Hij maakt de wimpers mooi zwart, zeker een stuk langer en volumineuzer en natuurlijk is deze perfect waterproof. De formule is wel een beetje "sticky", klontjes liggen op de loer als je teveel laagjes aanbrengt. Het verwijderen is prima te doen met mijn Purity made simple van Philosophy en kost geen enkele moeite.


De Extended Play lash is echt heel fijn, het kleine & smalle borsteltje werkt heel precies, de mascara zorgt voor zeer natuurlijke wimpers, hou je van over the top wimpers, dan is dit niet jouw mascara. Maar zoek je vooral een mooie, natuurlijk wimpers met wat verlenging en een tikje volume, dan moet je deze zeker gaan proberen als die in de winkel ligt. De mascara vlekt niet, blijft echt goed zitten, wat je ook gaat doen de hele dag en is ''s avonds echt simpel te verwijderen met warm water. Een (koud) regenbuitje overleeft hij dus zeker wel!


Aangezien ik Zoom waterfast lash toch op had, snel maar even een fotootje gemaakt!
Van Extended play lash heb ik nog geen foto, maar omdat ik nog niet weet wanneer die exact in de winkels zal liggen wacht ik daar nog even mee. Nieuwsgierig naar de mascara''s, de Zoom waterfast lash ligt al in de winkels (ook online) en de Extended Play lash heel binnenkort ook. 
Deel dit artikel
Back to top