Nieuws

Eindelijk!! MAC Cosmetics heeft ook een officiële Nederlandse webshop!

Goed nieuws dit weekend, MAC Cosmetics opent de deuren tot hun officiële Nederlandse webshop en als MAC-verslaafde ben ik daar heel erg blij mee! Natuurlijk kunnen we ook MAC shoppen bij de Bijenkorf of parfumerie Douglas, maar er zijn weleens collecties en producten die uitsluitend online bij MAC zelf worden verkocht. En die spullen kunnen wij nu ook simpelweg gaan shoppen! Heerlijk toch? Fijn is het ook dat de MAC refills online kunnen worden besteld, handig en voordelig. Kijken jullie even mee?

Hey Sailor!

De online shop van MAC vind je hier : www.maccosmetics.nl en verzendt alleen in Nederland, er komt snel ook een Belgische webshop, dus niet getreurt Zuiderburen! Momenteel hoef je geen verzendkosten te betalen, normaal zijn de verzendkosten volgens mij EUR 4,95, al heeft MAC wel vaak allerlei kortingen op verzendkosten, vooral als er nieuwe collecties uitkomen.

Het assortiment is ruimer dan die van een gemiddelde counter, maar er worden bijvoorbeeld geen Pro producten verkocht, dat is wel jammer. Wat je er dus wel kunt kopen zijn de refills voor de oogschaduws of blushes, samen met een leeg pallete. Handig als je graag zelf een palette van 4 of 15 kleuren samen wilt stellen.
Mijn favoriete product kun je ook in de online shop vinden, jullie weten toch wel hoe gek ik ben op de Mineralize Skin Finishes van MAC? Momenteel staan er maar 3 op (Gold deposit, Soft and Gentle en Lighscapade), Lightscapade is trouwens slechts tijdelijk verkrijgbaar in de Reel Sexy collectie, de andere twee blijven beschikbaar. Maar er is nog heel veel meer, ga er dus even rustig voor zitten en snuffel lekker door het MAC assortiment!
Handig zijn ook alle accessoires zoals puntenslijpers, kwasten, tasjes, sponsjes, spiegeltjes, lege flesjes, foundationpompjes en nog veel meer. Het assortiment is echt waanzinnig! En niet alles is duur hoor! Zo kost de fijne puntenslijper maar EUR 3,50, het is echt een topper die jaren mee gaat (tenzij je hem kwijt raakt dan).
Volgens de dame van de Hey Sailor collectie krijgen de eerste vijftig shoppers in de webwinkel ook nog eens een exclusieve press-on tattoo van Hey Sailor, wat denken jullie? Zal ik bij de eerste 50 zitten? Het zal jullie vast niet verbazen, ik heb mijn bestelling vanmorgen al geplaatst, natuurlijk had ik nog wat "nodig".
Ben jij ook blij met dit nieuws? Trouwens, als je vragen hebt over MAC en het assortiment, laat dan vooral een comment achter, ik help jullie graag met het kiezen van de juiste producten. Als één van de grootste MAC fans/kenners van Nederland kan ik je vast van advies dienen! Oh ja, ik kan helaas geen (technische & klantenservice) vragen beantwoorden over de webshop, dan moet je contact opnemen met MAC zelf.

Shop ze! www.maccosmetics.nl
Deel dit artikel
Back to top