Nagel & Handen

China Glaze Summer Neons - swatches deel 2

Gisteren liet ik jullie deel 1 van de swatches van de China Glaze Summer Neons zien, maat natuurlijk waren jullie ook nieuwsgierig naar de andere 6 lakjes. Ik heb die gisteren als een razende geswatcht om ze zo snel mogelijk te laten zien, nu moeten jullie nog gaan kiezen en geloof me, dat is niet eenvoudig. Goed nieuws trouwens over de verkrijgbaarheid, Boozyshop.nl heeft de lakjes binnen, dat wordt dus shoppen!

De lakjes die ik vandaag laat zien zijn iets minder neon dan die van gisteren, vooral de gele en groene zijn natuurlijk echt knalkleuren. Deze zes zijn een stukje rustiger, veel roze en koraal, maar zeker niet minder mooi. Het lakje dat ik helemaal niet mooi vind is de blauwe Riding the waves, dat is de enige tegenvaller uit deze collectie wat mij betreft. 

Ook nu weer heb ik alle lakjes in twee laagjes aangebracht, met basiscoat maar zonder topcoat, zodat je de echte kleur en glans ziet, kijken jullie even mee?


China Glaze Pink Plumeria

China Glaze Flirty Tankini

China Glaze Hang-ten toes

China Glaze Beach  Cruise-R
China Glaze Under the boardwalk
China Glaze Ride the waves

De China Glaze Summer Neon lakjes zullen vanaf juni 2012 beschikbaar zijn bij de verschillende verkooppunten, zoals Nailpolishfashion.nl (10 % korting met code Beautyscene) of Boozyshop.nl. De lakjes kosten in de Nederlandse webshops maar EUR 5,95 en eerlijk gezegd is dat echt een superprijs voor zulke prachtige lakjes. Ik ben fan, maar dat zal je vast al duidelijk zijn!

Welke van de 12 lakjes vind jij het mooiste? Heb je er inmiddels al een paar op een wishlist geschreven of kun je ze nog weerstaan?

Deel dit artikel
Back to top