Nieuws

Tropische sferen met Yves Rocher Monoï de Tahiti!

Debbie is momenteel aan het genieten van de heerlijke temperaturen op Curacao en als ik daaraan denk dan ben ik blij dat wij hier in ons kikkerlandje kunnen doen alsof we ons in tropische sferen wanen - alhoewel we de afgelopen dagen niet zo heel veel te klagen hebben gehad. Hoe? Wat dachten jullie van de Monoï de Tahiti producten van Yves Rocher?
 
De Yves Rocher Monoï de Tahiti producten stralen tropische temperaturen uit. Niet alleen de mooie zomerse verpakkingen, maar ook de exotische geur die alle producten bevatten is hoogzomers. De Tiaré is een kleine heester die alleen voorkomt op de archipel van Frans-Polynesië en heeft een heerlijke sensuele geur die je vrijwel direct herkent.
Laat ik vandaag met de deur in huis vallen met het allernieuwste Monoï de Tahiti product. De Monoï de Tahiti Eau de toilette (EUR 25,00 - nu tijdelijk EUR 15,00) is heerlijk en doet denken aan een exotische briesje en tiaré bloemen. De combinatie met Ylang-ylang en vanille zorgen voor een verwarmende geur die je de hele dag blijft vergezellen. Ik heb deze geur de afgelopen week veel gedragen en iedere keer roepen mijn vriendinnetjes in koor: Wat ruik je lekker!

Vorig jaar vertelde ik jullie al over een aantal andere producten uit deze lijn waaronder de Monoï de Tahiti exotische tiaré-olie (EUR 10,90). Dit is een rijke, geparfumeerde olie die 50% echte Monoï de Tahiti bevat. De olie is ideaal om doffe huid een mooie glans te geven en kan ook worden gebruikt in het haar. Deze olie zorgt al snel voor een subtropisch gevoel, mede omdat de bijzondere geur zo lekker lang blijft hangen. Je kunt trouwens ook een klein beetje olie toevoegen aan je badwater of wat dacht je van een lekkere tropische massage?
De Monoï de Tahiti droge zonne-olie (EUR 10,90 - nu EUR 5,50) is een niet vette, droge olie met Monoï de Tahiti geurt zacht en beschermt. De hydraterende olie intensiveert jouw bruine kleur  (handig wanneer je op vakantie bent geweest) en laat geen vettig laagje achter op de huid.

Het grootste gedeelte van de Monoï de Tahiti producten zijn momenteel gunstig geprijsd, dus wanneer je ook een klein beetje zon in je leven kunt gebruiken aarzel dan niet langer en probeer deze hoogzomer producten echt een keertje uit. Je vindt ze in de Yves Rocher. webwinkel maar kunt ze ook aanschaffen bij een van de Yves Rocher winkels waarvan je de adressen kunt terugvinden op de website van Yves Rocher.

Deel dit artikel
Back to top