Nieuws

BI MAT CAY - balsems met een verhaal!

Ik ben dol op bijzondere en unieke merken! Een van die merken die ik onlangs leerde kennen is BI MAT CAY uit Vietnam. Nu moet ik bekennen dat de regel: Wat van ver komt is goed niet altijd opgaat maar wanneer we het hebben over BI MAT CAY hebben we het over een absolute voltreffer!

De BI MAT CAY balsems zien er niet alleen maar leuk uit. Ze hebben namelijk ook een mooie achtergrond. Ze zijn geïnspireerd door schoonheidsrecepten uit Vietnam en werden up-to-date gebracht door plantgeheimen waarvan de eigenschappen van oudsher gebruikt worden in Zuidoost-Azië. Het assortiment bevat vier verschillende balsems die je individueel (EUR 7,50) kunt aanschaffen maar ook in een lieve Balsembox (EUR 25,95) waarin je alle vier de varianten terug kunt vinden.
De Miraclebalsem is uitermate geschikt om te gebruiken wanneer je last hebt van pijnlijke spieren. De balsem kan ook hoofdpijn verlichten. Masseer in dit geval een klein beetje balsem op de slapen, tussen de schouderbladen of achterkant van de nek. Deze variant bevat onder ander menthol en kaneel kan ook worden gebruikt ter verlichting van jeuk bij insectenbeten.

Zo heftig als de Miraclebalsem ruikt, zo geurloos is de Skinbalsem. Deze staat voor zuiverheid en vernieuwing. Deze BI MAT CAY Skinbalsem  kun je ook als nachtcrème gebruiken voor een hydraterend, verzachtend, zuiverend en rustgevend effect. Deze multi-tasker kun je ook gebruiken bij kleine huidirritaties en bevat vitamine E en groene thee extracten.

De Hand-en Voetbalsem is lekker verzachtend en verfrist schrale of beschadigde handen en voeten. De combinatie van eucalyptus, menthol, kamfer en lavendel ruikt geweldig en kan ook worden gebruikt als nagelriemcrème. Rijkdom en harmonie zijn de sleutelwoorden wanneer het gaat om de heerlijke BI MAT CAY Lippenbalsem. Deze is zacht, comfortabel, lekker smeuïg  en hydrateert de lippen. De formule bevat bijenwas, cacaoboter en menthol voor een vleugje frisheid voor een stiekem kusje tussendoor!

Ben je op zoek naar meer informatie over de BI MAT CAY balsems of wil je advies over groene producten? Neem dan snel een kijkje bij Time4Beauty

Deel dit artikel
Back to top