Nagel & Handen

We love NEON! Orly Feel the Vibe collectie - review en swatches

De Orly zomercollectie van 2012 is hotter dan hot! De Feel the Vibe collectie is lekker opvallend, kleurrijk en de tinten zijn stuk voor stuk geweldig! Deze collectie bevat zes nagellakken die de zomer definitief zullen gaan inluiden.

Het is jullie de afgelopen periode vast niet ontgaan. Neon is hot! De Beautyscene redactie is behoorlijk enthousiast over deze trend, vooral in combinatie met de geweldige modeaccessoires die je momenteel veelvuldig in de winkels kunt vinden. Toch bestaat niet de volledige zeskoppige Feel the Vibe uit neon lakjes. In deze collectie vind je namelijk ook een witte- (Dayglow) en een zwarte (After Party) nagellak die er zeer zeker mogen zijn.  

Op de vier afbeeldingen hieronder zien jullie de twee kleurtjes die je de afgelopen dagen veelvuldig op Twitter en Instagram voorbij hebben zien komen. De mooie neon gele Glowstick geeft een prima dekking in twee laagjes en zorgt ervoor dat je een onvergetelijke indruk achterlaat op… tja… iedereen! De roze Beach Cruiser zorgt voor een instant zomer gevoel en heeft een prachtige hoogglans .....
 
Ik ben behoorlijk gecharmeerd van de Skinny Dip nagellak. Deze prachtige, heldere midden blauwe nagellak heeft een lichte neon uitstraling en een zeer subtiele microshimmer die ervoor zorgt dat je naar deze kleur blijft kijken.
Ik heb jullie al vaker verteld over mijn witte nagellak obsessie: Ik vind ze prachtig! Toch zijn de witte nagellakken die een mooie en egale dekking geven (zelfs in dit nagellak-tijdperk!) op een hand te tellen. De Orly Dayglow nagellak is er daar eentje van. Op de onderstaande afbeelding draag ik twee laagjes nagellak.
 
Tja, iedere keer als je denkt dat oranje niet leuker en spannender kan dan komt er toc weer een kleurtje voorbij waarvan je NOG gelukkiger wordt. Melt Your Popsicle is een midden oranje (klaar-over!) kleur met met misschien wel het meest heftige neon-tint die ik ben tegengekomen. Pretty!
After Party is een prachtige kleur. Het is op zijn minst een bijzondere keuze te noemen om juist deze tint toe te voegen aan het Feel The Vibe assortiment. De basis van deze nagellak is zeer donkerblauw tot zwart en bevat blauwe en paarse microglitters.
De nagelakken (EUR 12,95 per stuk) uit de Orly Feel theVibe collectie zijn vrij van DBP, formaldehyde en tolueen. De complete collectie is te vinden en te bestellen via http://www.bransus.eu/. Hier vind je ook een minisetje (EUR 24,95 per set) met de kleuren:Beach Cruiser, Glostick, Melt Your Popsicle en Skinny Dip.
 

Deel dit artikel
Back to top