Reviews

Babyliss iPro 2000 haardroger review (met win-actie)

advertorial

Droog jij jouw haren ook altijd met een haardroger? Doe je dat omdat ze sneller droog moeten worden of gebruik je de haardroger om jouw haar in model te brengen? Babyliss heeft nu nieuwe modellen van hun haardrogers die het haar 25 % sneller drogen door de professionele AC motoren. Glanzende, niet statische haren in een handomdraai, het lukt met de Babyliss iPro 2000. 

De professionele motor in dit model samen met de ionengenerator zorgt er voor dat je met deze haardroger zelfs dik en stug haar makkelijk droogblaast. Maar kijk eerst even mee naar het filmpje: 


De ionengenerator klinkt behoorlijk geavanceerd en dat is het natuurlijk ook wel, ik ben inmiddels wel overtuigd van deze technologie omdat het er echt voor zorgt dat haren minder statisch en glanzender worden. De 2000 watt motor blaast de lucht met een snelheid van 95 km per uur uit de droger, je kunt nog net op jouw benen blijven staan *wink*. 
De Babyliss haardroger is instelbaar op twee snelheidsniveau''s en op 3 temperaturen (inclusief de koude stand zijn er eigenlijk 4 standen), hierdoor kies je de perfecte combinatie voor jouw haren. Bij beschadigd en/of dun haar kies je beter voor een lagere temperatuur dan als je een dikke bos krullen hebt. Om daar volume in de krijgen en de krullen goed uit te laten komen, kun je de bijgeleverde diffuser gebruiken.


Kies je toch voor een stijl kapsel, maar zoek je volume bij de haarwortels, dan is een goede (keramische) haarborstel onmisbaar. In combinatie met de blaasmond kun je het haar perfect stylen, al vergt het wel een beetje oefening. Ik ga van tijd tot tijd naar de kapper om mijn haar te laten föhnen en kijk de kunst bij haar af, ik word er steeds een beetje handiger in.


Op de haardrogers van Babyliss heb je drie jaar garantie, dat is een behoorlijke tijd, prettig om te weten! Mijn haardrogers gaan meestal veel en veel langer mee dan drie jaar, ik geloof dat ik er hiervoor eentje gebruikte die zeker 10 jaar oud was. De Babyliss lonkt dus behoorlijk naar mij! De adviesprijs van de iPro 2000 haardroger is EUR 54,99 en je kunt de droger vinden bij de electronicazaken. Meer informatie vind je hier.

WIN
We hebben nog iets leuks voor jullie! Wij mogen van Babyliss één haardroger met AC-motor weggeven, hun topmodel de rode 6615E t.w.v. EUR 85,00. Deze sterke, zeer compacte haardroger in Ferrari rood is echt een topper, zeker door de sterke motor van 2300 Watt. Maar dat is zeker niet alles wat deze haardroger te bieden heeft, meer informatie vind je hier:

Wil je kans maken op deze Babyliss haardroger?

  • like de Facebook pagina van Babyliss
  • geef antwoord op de volgende vraag: met welke techniek is de IPro 2000 haardroger uitgerust dat ervoor zorgt dat haren glanzender worden?
  • mail jouw antwoord voor 15 juni 2012 naar winactie@beautyscene.nl, samen met jouw naam & adres.
  • na 15 juni 2012 ontvangt de winnaar een mailtje van ons en zal de haardroger worden toegestuurd
Doen jullie mee met de winactie? Het is zeker de moeite waard, de rode 6615E is echt een musthave mede door het compacte model!
Deel dit artikel
Back to top