Nieuws

Vitamine E producten van dr. Organic

Vitamine E wordt ook wel tocoferol genoemd. Deze vitamine kun je terugvinden in onder andere plantaardige oliën, soja bonen, zaden, spinazie, noten, margarine, volkoren producten en eieren. Maar wisten jullie dat Vitamine E een fijn ingrediënt is dat in veel beautyproducten voorkomt?

Vitamine E is een anti-oxidant en het beschermt de cellen in het lichaam tegen vrije radicalen. Ook bij eczeemklachten wordt vaak Vitamine E  genoemd. Dit ingrediënt helpt de huid soepel te houden en ook dit is een reden om ook verzorgingsproducten te gebruiken die vitamine E bevatten. Huidveroudering en littekens? Vitamine E zou een uitkomst moeten zijn. Let wel: Geen enkel product verwijderd littekens, wel kun je ze door middel van verschillende producten zachter maken of minder zichtbaar.
Kortom: Genoeg redenen om een aantal Vitamin E producten van dr. Organic te bekijken voor jullie! Neem nu de Dr. Organic Vitamine E Olie (EUR 9,99 - 50 ml). Deze olie is zeer vocht inbrengend, voedt/herstelt de huid en is zeer zuinig in gebruik. De geurloze olie is geschikt om littekens, striae en een droge zonbeschadigde huid te herstellen en kan ook worden gebruikt door dames en heren met een droge en gevoelige huid.
De Dr. Organic Vitamine E Zeep (EUR 2,99 - 100 gram) bevat onder andere Vitamine E en Saffloerbloemen. De Zeep is een mild, plantaardig en droogt de huid niet uit. Het product is overigens vrij van parabenen en Sodium Lauryl Sulphate (SLS) en kan wanneer je daar behoefte aan hebt ook voor het gezicht worden gebruikt.
Een van mijn persoonlijke favorieten is de Dr. Organic Vitamine E Deodorant (EUR 6,99 - 50 ml)) die beschermt en kalmeert. De deodorant irriteert niet en helpt onaangename geuren te neutraliseren. Dit product is niet neutraal van geur maar ruikt (lekker!) licht bloemig en bevat naast Vitamine E ook  Aloë Vera, Zonnebloemolie en Irish Moss.

Wanneer je het prettig vindt om jouw littekens soepel te houden of zelfs te vervagen is het goed om een sterke hydraterend en beschermend product te gebruiken. In de Dr. Organic Vitamine E Litteken/Striae crème (EUR 10,99 – tube 50 ml) vind je een mix van bioactieve, natuurlijke en biologische ingrediënten. De stevige crème wordt snel opgenomen door de beschadigde onderhuidse cellen zodat deze direct worden gevoed, gehydrateerd en hersteld. De heerlijk geurende crème is ook zeer geschikt de huid soepel te houden tijdens de zwangerschap en zorgt er op den duur voor dat littekens vervagen en absoluut zachter aanvoelen. 

Het Dr. Organic Vitamine E assortiment bevat ook een Badolie (EUR 11,99 - 100 ml) die diep in de opperhuid doordringt, herstelt en voedt. De olie ruikt fantastisch (zachte citrus geur) en is rijk aan cel beschermende antioxidanten. Twee a drie dopjes olie is voldoende voor een verzorgend en hydraterend bad. Sterker nog: Na een baddersessie is het absoluut niet nodig om nog een moisturiser te gebruiken. Ideaal!

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt? Neem dan even een kijkje bij een van de filialen van De Tuinen. Je kunt de dr. Organic producten overigens ook online bestellen in de handige webshop. Hier vind je naast de Vitamine E lijn nog veel meer producten uit het interessante dr. Organics assortiment terug. Deze producten zijn 100% biologisch, vrij van schadelijke chemicaliën, niet getest op dieren en bevatten geen dierlijke ingrediënten.
 

Deel dit artikel
Back to top