Blogs & Editorial

Behind the Curacao scenes - dag 4

Dag vier op Curacao alweer, wat gaat de tijd toch snel! Inmiddels verblijven we in een ander hotel, na het cozy kleine stadshotel ''t Klooster is het nu tijd voor 3 dagen strand in de Lions Dive & beach resort. Dat betekent dat we gisteren een klein feestje hebben gevierd in een Beach club en dat we vanmorgen gaan ontbijten met onze voetjes in het zand!

Wat nu fancy ontbijten? Gewoon naar een snek die je overal langs de weg vindt, we zijn gegaan voor een pastechi met kip, vlees of kaas. Met een lekkere Laamoenchi (excuse me als ik het niet helemaal goed schrijf). Heerlijk!


DIn de ochtend hebben we een tour gemaakt rond de Westpunt, daarna zijn we bij de wilde noordkust van Curacao gaan kijken, dat is wel even wat anders dan de rustige zuidkust. Onderweg kwamen we deze groep flamingo''s tegen.

Massages, pedicure, manicure op het strand? Het kan hier op een van de mooiste stranden van Curacao!

De bomen vlak langs het strand hangen vol met druiven, die als ze eenmaal rijp zijn, heerlijk schijnen te zijn aldus onze gids.


Deze knappe man heeft een behoorlijk tijd voor ons geposeerd, prachtig om te zien. Deze Iguana verandert ook van kleur als hij op een andere ondergrond zit, nu leek hij soms wel turquoise, net als de zee.

De historische landhuizen zijn prachtig, vooral de kleuren aan de buitenkant.

Bij Boca Table, waar het behoorlijk wild is, 90 % van de tijd komt de wind op Curacao uit noordelijke richting. Hierdoor is de noordelijke kust heel ruig en de zuidelijke kust erg rustig, perfect voor de stranden. Het noorden heeft dan ook geen echte stranden.

Onze gezellige groepje dames, Lisanne van Fashionagenda.nl, Cytnhia van Misslipgloss.nl, me, Mascha Beautygloss.nl en Anna van NSMBL.nl. 

We zijn hier niet gestopt, maar ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig! :-)

Natuurlijk probeer ik julie zoveel mogelijk foto''s te laten zien, maar uploaden wil nog weleens een beetje lastig zijn. Maar gelukkig is er morgen weer een artikel en kun je mij nog altijd volgen op Twitter (@mrsbeautyscene) voor meer foto''s!

Ben jij inmiddels ook al geinspireerd voor een vakantie op Curacao? Bezoek dan de website van het toeristenbureau www.bezoekcuracao.com

Deel dit artikel
Back to top