Nieuws

EK 2012 aftrap - Oranje Sporty Set van LOOkX (met kortingscode)

Wisten jullie dat vandaag het Europees Kampioenschap voetbal (EURO 2012) begint? Dit EK zal plaatsvinden van 8 juni tot en met 1 juli 2012 in Oekraïne en Polen. Eerlijk is eerlijk: beauty technisch gezien kunnen we er niet omheen want de oranje producten vliegen mij om de oren. Lees even verder voor het oranje beautyproduct van vandaag.

 Tja, ik ben stiekem niet zo gecharmeerd van vlaggetjes op mijn wangen, een oranje boa en een oranje kroontje op mijn hoofd. Toch vind ik het echt leuk om een EK te volgen en volgens mijn wederhelft heb ik aardig wat voetbalinzicht. Dan bedoel ik trouwens niet dat ik fulltime de benen van Gregory van der Wiel aan het bekijken ben, of heel hard hoop dat Robin van Persie gaat scoren en zijn shirtje over het hoofd heen trekt.. Nee: ik vind voetbal een heel aardig spelletje, vooral als ‘we’ het goed doen.

Terug naar de oranje beautyproducten. LOOkX heeft met zicht op het EK 2012 een Sporty set uitgebracht waarmee je als vrouw behoorlijk supporter-proof bent. De Limited LOOkX Sporty Set is verpakt in een leuke oranje LOOkX bidon (die je met een gerust hart na het EK kunt blijven gebruiken) en bevat een Water Proof Mascara, Intense Liquid Eyeshadow (waterproof) en een Nailpolish in Orangepeach.


Simpel: Stuk voor stuk producten waar je iets aan hebt, niet alleen tijdens het EK maar ook zeker na die periode. De Water Proof Mascara is al heel lang een van mijn favoriete mascara’s (ik zal deze alvast even in mijn Ibiza vakantiekoffer deponeren!) en de liquid eyeshadow is lekker tropisch (brons) van kleur en heeft een uitermate goede houdbaarheid. De nagellak is zeer draagbaar en dekt in slechts twee laagjes.
De LOOkX Sporty Set ( EUR 29,95 - normale prijs EUR 53,40) is vanaf heden verkrijgbaar bij de LOOkX verkooppunten en via http://www.lookx.com/. Met onze code SCENELkX12 krijg je tot en met 30 juni 2012 10 % korting op alle aankopen uit de LOOkX webshop, aarzel dus niet en neem een kijkje!

Gaan jullie onze jongens de komende dagen ook aanmoedigen via de beeldbuis? Ik voorspel een zware eerste ronde (Duitsland, Portugal, Denemarken).

Op 9 juni zit ik aan de buis gekluisterd met een oranje nagellakje op en de LOOkX bidon in mijn handen. En nu maar hopen dat ze winnen, anders gaat de bidon richting televisiescherm *wink*.

Deel dit artikel
Back to top