Blogs & Editorial

Behind the Curacao scenes - dag 7

Eerlijk is eerlijk, het is even afkicken want ik ben toch bang dat ik een kleine Curacao verslaving heb ontwikkeld in de afgelopen week. Wat heb ik het heerlijk gehad, niet normaal meer! Ik heb echt het idee dat ik een week in paradijs ben geweest, want wat is Curacao geweldig mooi. Volgens mij hebben jullie er wel het een en ander van meegekregen door mijn foto''s (en de blogposts van de anderen) maar toch heb ik het idee dat ik niet alles kan overbrengen aan jullie. Vandaag een kort verslag van de laatste dag......

Na een dag relaxen en veel zonnen op Klein Curacao had ik een lekker kleurtje opgedaan, jammer genoeg toch ook wel een klein beetje verbrand ondanks smeren met Lancaster & La Prairie (SPF 30). Maar ja, je moet er wat voor over hebben! (al is het natuurlijk niet echt goed voor mijn huid...)

''s Avonds hebben we heerlijk gegeten bij de Saint Tropez Ocean Club, een superluxe & hippe restaurant/club direct aan de oceaan, compleet met zwembad, heerlijke loungeplekken en veel fijn eten. We waren wel een beetje gaar (haha, niet gek na urenlang zonnen en varen) dus hoe hip Saint Tropez ook was, wij vielen na 2 uur aan tafel allemaal om. 

Als ik volgend jaar weer terugkom op Curacao, kom ik hier zeker nog een keer terug, lijkt mij best een fijne plek om een dagje door te brengen onder het genot van een hapje (sushi) en drankje (wijntje, cocktail of sapje). Check zeker hun website: www.sainttropezcuracao.com

Dit deel van de kust is ietsje ruiger, het strand ligt weer een paar kilometer verderop, maar dit is natuurlijk ook een mooie locatie om een zonsondergang te bekijken. En let op als je te dichtbij de zee zit, er kunnen best eens wat spetters rondvliegen.

Wat hebben we het gezellig gehad met onze fijne groep dames (en een charmante heer), links zie je Mascha (www.beautygloss.nl), Cynthia (www.misslipgloss.nl) en Lisanne (www.modeagenda.nl) en rechts zie je Stefanie (PR dame van reisorganisatie), Anna (www.nsmbl.nl) en ik. Niet op de foto, maar wel onvergetelijk, onze lieve, charmante en grappige gids Garrett. Mede dankzij zijn enthousiasme en fijne tips ben ik echt verliefd geworden op dit mooie eiland! En wisten jullie ook dat Garrett heel goed kan zingen? Wij hebben hem verschillende keren live gehoord (in de auto op terugweg naar onze hotels), maar ik kan deze cover van Jason Mraz gelukkig wel met jullie delen:

Omdat we veel meer van hem willen horen (en jullie toch ook??) zou het leuk zijn als jullie een reactie bij zijn video geven, hopelijk zien we hem dan ook snel terug bij een programma als The Voice ofzo! Vergeet ook niet te abonneren op zijn YouTube kanaal!

Gezellig een avondje dansen en drankjes drinken bij Wet ''n Wild met Cynthia en Garrett! (foto van Cynthia!)

Op onze laatste dag in Curacao heb ik mijn eerste yogales ever gehad, wel een aparte ervaring. Het ging mij best goed af, maar of het echt iets voor mij is, dat betwijfel ik, het is net een tikje te zweverig. Maar als je ooit op een geweldige plek op yoga retraite wilt gaan of als je simpelweg een paar yogalessen wil volgen als je op vakantie bent, dan kun je op Cuaracao terecht bij Yoga Centrum Curacao. 

Yvonne Martin is een dame die jarenlang in Nederland heeft gewoond (ze is wel op Curacao geboren) en daar opleidingen Hatha yoga heeft gevolgd, nu heeft ze in het dorpje Soto haar eigen yoga centrum waar je dus ook voor enkele dagen kunt verblijven. Meer informatie vind je op haar website www.yogacentrumcuracao.com

Tijdens onze laatste, gezamenlijke, lunch (op het strand bij het Lions Dive resort) werden we geînterviewd door Saskia Fung Loij van één van de grootste fashion & lifestyle blogs van de Caraïben, Myfashionlifestyle.com Zij heeft ook nog fijne fashion & beauty tips aan ons gegeven, jammer genoeg ontbrak de tijd omdat we diezelfde avond terug zouden vliegen. Maar natuurlijk is dat al te meer reden om snel naar Curacao terug te komen.

Haha....het lukte onze lieve gids Chernov maar net om alle zware koffers in zijn bus te krijgen, de arme schat! En wij maar foto''s maken.....

Laatste blik op de oceaan vanuit de auto.....ik zal het missen!

Ach....hij woog maar 35 kilo, waar maakt iedereen zich druk om??

Oh my, een geweldige, warme en vreselijk zoete Cinnabon.....de hemel als je houdt van kaneelbroodjes. Vertel eens...waarom hebben we dit niet in Nederland?

Hee, Arizona Red apple & raspberry, die hebben we niet in Nederland. Gelukkig vond ik de Raspberry ook nog achter de douane en kon ik een paar blikjes meenemen voor Bo.

Wachten om te gaan boarden op Hato airport

Bijna thuis na 11 uur vliegen, dat is toch wel behoorlijk lang hoor, zeker als je niet kunt slapen. Maar goed, de terugreis was eigenlijk ook prima en wat was het fijn om mijn lieve kids & man weer te zien op Schiphol!

Joepie, de heavy koffer is er weer!!

Ik hoop dat jullie het een beetje leuk vonden om met mij mee op reis te gaan naar dit prachtige eiland? De komende tijd zullen jullie nog een paar artikelen langs zien komen over de fijne beauty producten die ik op Curacao heb gekocht bij Dinah Veeris en de Aloë Vera plantage. En ik heb ook nog wel wat fijne tips om fris uit het vliegtuig te komen, misschien ook nog wel een idee? Kortom, jullie zijn nog niet af van Curacao, maar dat vinden jullie hopelijk niet zo erg. 

Last but not least bedank ik in dit artikel het Curacao Toeristen Buro voor de geweldige reis, waarin ik echt enorm in de watten ben gelegd, vooral door Garrett, Stefanie en chauffeur Chernov. Niet voor niets gelukkig, want ze hebben voor volgend jaar zeker vier extra toeristen die komen, namelijk ik en mijn familie!!! Wil je meer informatie over Curacao, ga dan even naar de website www.bezoekcuracao.com

Deel dit artikel
Back to top