Inspiratie & Tutorials

Nieuw & veelbelovend van juni 2012

In deze rubriek laten we jullie iedere maand (en misschien nog weleens vaker) een selectie aan producten zien, die recent op de redactie zijn binnengekomen of die wij zelf ontdekt hebben. Producten die zeker de moeite waard zijn om nader te onderzoeken, maar vandaag alvast een korte omschrijving van onze ervaringen. Zie je de producten in de winkels, neem dan zeker eens een kijkje, het zijn producten om in de gaten te houden! Vandaag onze selectie van begin juni 2012.

MAC heeft afgelopen weekend een leuke, kleurrijke makeup collectie uitgebracht samen met Beth Ditto. De stippenpoeder Powder to the people is een plaatje om te zien, maar hoe zal deze op de huid uitpakken? Ik ga het jullie snel laten zien. Ook zie je de shade & smoke shadow/liner sticks liggen, zijn jullie daar ook nieuwsgierig naar? Weet je wat ook geweldige producten zijn? De Maybelline 10 h tint gloss lipstain met een mooie glans, een heerlijk product dat heel lang blijft zitten en ultiem is voor gebruik in de zomer. Heerlijk zomers is ook de speciale zomereditie van Jean Paul Gaultier for women, de bekende paspop is gehuld in een pittige cocktaildress en ruikt onmiskenbaar naar de inmiddels klassieke parfum, maar toch frisser en meer zomers! Hoe schattig is de flacon van Marc Jacobs Daisy? Te lief natuurlijk en je kunt hem zelfs meenemen in het vliegtuig door de kleine inhoud! Neem dan ook wat beautywipes van Beauty so Clean mee, als je toch aan het pakken bent.

Ellis Faas heeft drie van haar producten bij elkaar in haar "spring set" verpakt, wat is het toch een bijzonder merk en de producten zijn prachtig. Natuurlijk komen deze ook voorbij de komende week. Op de foto zie je ook de Maybelline Color tattoo''s, die Lianne pasgeleden in dit artikel heeft gereviewt. Deze maand kun je ze in de winkels vinden, echte musthaves! Heb je last van een droge huid? Dan helpt een gewone bodylotion misschien niet meer, maar dan kun je altijd een huidolie uitproberen. Clarins heeft al heel lang hele fijne oliën zoals de Huile Tonic, ze zijn nu uitgebracht in een nieuwe verpakking. Niet bang zijn voor olie hoor, dat doet de huid echt heel veel goed, geloof me!

Helemaal links staan de flipsticks van Max Factor, dubbelzijdige lipsticks die je samen (maar ook apart kunt gebruiken) om ombre lips te maken. Combineer de twee kleuren met elkaar voor een apart effect, het vergt wel een beetje oefening en het zijn niet de fijnste lipsticks die er zijn, maar het idee is heel leuk. Wel geweldig zijn de Rouge in Love lipsticks van Lancome en de Guerlain Rouge automatique, voor een goede kwalitiet moet je misschien iets meer betalen, maar een beetje verwennerij mag best eens. Iets wat ook goed lukt met de lipsticks van Sisley, liefde ook voor hun mooie verpakking en aparte, hoekige lipstickvorm.

Chanel Beige, de nieuwste, unieke tint van Chanel, die echter pas vanaf 1 september te vinden zal zijn in bij de Chanel verkooppunten in Nederland. Nu uitsluitend nog te bestellen in de USA bij Chanel.com, een chique, niet zo opvallende kleur die typisch Chanel is. Zien jullie de schattige mini nagellak van Bourjois? Die ligt deze maand al in de winkels, volgens mij in elk geval bij parfumerie Douglas.

Manuka Doctor is een heel spannend merk huidverzorging, het bevat namelijk een behoolijke hoeveelheid bijengif dat voor bijzondere resultaten moet zorgen. Wendy is momenteel enkele producten aan het testen, natuurlijk horen jullie snel hoe het bevalt. En Murad is een heel fijn merk, de Complete reform uit de Reform lijn die vooral bedoeld is om de ouder wordende huid te verstevigen en verbeteren, ook deze gaat in de test de komende weken. De Pure Hydrating complex van EmerginC is een heerlijk zomerproduct, perfect geschikt om een vochtarme huid een goed te verwennen. Heerlijk en fris, zeker ook door de mooie, blauwe kleur van het product, maar natuurlijk gaat het vooral om de vochtinbrengende ingrediënten. Op de achtergrond zien jullie ook nog de voedingssupplementen van Inneov, ze zijn er in verschillende varianten o.a. om de zongevoelige huid minder gevoelig te maken of om de huid van binnenuit extra te verzorgen en huidveroudering tegen te gaan, het werkt echt wel.

Ook geweldig en extreem vochtinbrengend zijn de HydraQuench producten van Clarins, op de foto staat de creme-gel maar ik ben momenteel ook gek op het twee-fasen serum dat een musthave was op Curacao. Origins heeft een heerlijke dagcreme die ook revitaliserend is, het maakt dat een ouder wordende huid direct jonger oogt en zeker na enkele weken frisser en fruitiger wordt, mede door de heerlijke mimosa in de creme. Lief en praktisch is ook het kleine potje van Givenchy, dat zorgt voor een hele mooie glans op wangen en lippen, je hebt heel weinig nodig en het effect is heerlijk zomers, handig voor op vakantie.

Wat hebben we nog meer voor je in petto? De nieuwste haarolie van L''Oreal Paris, de limited edition van Elnett haarspray die is ontworpen door Spijkers & Spijkers, de casual lip & cheek colours van MAC, de mooie Flora by Gucci garden parfums, Patyka huidolie, Juvena moisturizers, de oranje bidon van LookX met daarin producten die je nodig hebt voor een mooie EK-look en nog veel meer. De zonproducten van La Prairie, de shampoo van Kanebo en de valse wimpertjes van Leco zijn ook het vermelden meer dan waard, net zoals de Mineralogie minerale foundation in een superhandige verpakking. Zien jullie nog iets wat jullie echt aanspreekt?

Wat zijn jouw nieuwste ontdekkingen op het gebied van beauty? Heb je nog aanraders voor ons of de andere lezeres? producten die we echt moeten gaan testen misschien? Laat het dan zeker even weten, we zijn benieuwd!

Deel dit artikel
Back to top