Nieuws

Keep the peace met Philosophy - nieuwe producten voor de gevoelige huid

Toen ik onlangs in Londen was voor het superleuke Philosophy event heb ik ze al gespot, de nieuwste Philosophy producten. Keep the peace is de geweldige naam van de productlijn speciaal geschikt voor de rode en gevoelige huid. De productlijn bestaat uit drie producten (crème, serum en masker) die ervoor zorgen dat de huid gekalmeerd wordt door de natuurlijk extracten, de speciale "barrier rejuvenation technology" zorgt ervoor dat de huid beter beschermt wordt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Lezen jullie even mee?

De producten zijn allemaal ongeparfumeerd en bevatten niet-irriterende ingrediënten, die de huid direct verzachten en verkoelen. De roodheid wordt direct minder en de huid zal op langere termijn zeker ook echt minder rood en gevoelig worden. Naast een directe verzorging van de huid zorgt een extra bescherming er ook voor dat de huid minder last heeft van invloeden van buitenaf. 

Keep the peace super soothing moisturizer EUR 39,95 (60 ml)
Een superverzachtende moisturizer/dagcreme die geschikt is voor alle huidtypes, maar natuurlijk vooral is bedoeld voor de gevoelige huid. Ongeparfumeerd, maar wel voorzien van natuurlijke extracten die de huid kalmeren en een gezonde zuurmantel die beschermt tegen irritaties.


Keep the peace super soothing serum for redness and sensitivity EUR 44,95 (30 ml)

Heeft jouw gevoelige huid echt wat extra verkoeling nodig, dan is het wel fijn om een serum te gebruiken onder jouw creme. Dit serum zit vol anti-oxidanten zodat deze de huid extra beschermen.

Keep the peace instant soothing relief mask for redness and sensitivity EUR 29,95 (120 ml)
Staat jouw huid "in brand"? Dan biedt dit masker misschien wel uitkomst, de montmorillante klei vermindert direct roodheid en voedt de droge huid. 

We zijn zeer benieuwd naar de nieuwe producten, uiteraard gaan we ze snel voor jullie uitproberen en gaan we ons ook eens op de ingrediëntenlijst storten, daar ben ik benieuwd naar namelijk. Eens kijken of ze ook net zo prettig zijn als de Philosophy Hope in a jar moisturizer en de Purity made simple cleanser. De Philosophy Keep the Peace producten zullen vanaf half juni 2012 te vinden zijn bij verschillende (grote) filialen van ICI Paris XL en ook in hun online shop.

Ben jij nieuwsgierig naar deze nieuwe productlijn?

Deel dit artikel
Back to top