Nieuws

Giorgio Armani skin lacquers - lipgloss voor ogen?

Wie heeft er niet eens een lipstick gebruikt als blush, als je bijvoorbeeld geen blush in de buurt had en toch een kleurtje kon gebruiken? En we kennen allemaal natuurlijk ook wel de lipstains die je als blush kunt gebruiken, handig en mooi natuurlijk. Armani makeup brengt nu twee nieuwe producten uit die Skin Lacquers worden genoemd, maar eigenlijk gewoon lipsticks en lipglosses zijn. Niet in Nederland te koop, maar wel bij Parfuma! Lees je mee?

Zoals je op de foto hierboven ziet heeft make-up artist Linda Cantello van Giorgio Armani Cosmetics de Skin Lacquers zowel voor lippen, jukbeenderen en ogen gebruikt. De Rouge d''Armani sheers zorgen voor een "gelakt" resultaat, waarbij je vooral bij de jukbeenderen moet denken aan het effect op een porseleinen popje. Een mooie, subtiele maar wel duidelijke kleur gecombineerd met een mooie glans, door Armani "de nieuwe dekking" genoemd. Ik ben erg nieuwsgierig geworden.

Gloss d''Armani EUR 30,00

v.l.n.r. 515 Vintage, 516 Coral en 517 Hot (speciaal voor de lichtere huid)
v.l.n.r. 513 Roseperla, 514 Petal en 518 Rosewood (speciaal voor de gebruinde huid)

Rouge d'' Armani sheers EUR 33,00
v.l.n.r. 503 Blush, 504 Cult en 505 Dewy (voor de lichtere huid)
v.l.n.r. 200 Terra, 201 Boudoir en 202 Dolce (voor de gebruinde huid)

Als ik de texturen zie op de foto hierboven dan is mijn nieuwsgierigheid gewekt, die glans en natuurlijke kleuren spreken mij in elk geval heel erg aan. Natuurlijk ben ik ook wel benieuwd of de gloss echt geschikt is voor gebruik rond de ogen, zal deze echt niet gaan plakken of in de lijntjes terecht komen?

Zodra de Skin Lacquers van Armani deze maand beschikbaar zijn bij het dichtbijzijnste verkooppunt ga ik er zeker een paar uitproberen, jammer genoeg nog steeds geen Armani make-up in Nederland maar wel in België. Neem zeker een kijkje bij Parfuma, één van mijn favoriete webshops, die ook zonder problemen en snel naar Nederland versturen (ze verkopen o.a. ook Tom Ford, La Mer en Jane Iredale).

Deel dit artikel
Back to top