Nagel & Handen

Snapshot - MAC Vivid effect & Screening room nagellak (Reel Sexy)

Een snapshot is een kiekje, een fotootje dat je even snel neemt vanuit de losse pols. Vandaag testte ik eindelijk de MAC nagellakjes uit de Reel Sexy collectie die ik alweer een paar dagen in huis had, Screening Room en Vivid effect zijn mooie, volle lakjes die zeker de moeite waard zijn. Kijk je even mee?

Kristen McMenamy for MAC Reel Sexy
MAC Vivid Effect nail lacquer EUR 12,50 (limited edition) - een goed dekkende nagellak in een mooie koraalrode tint met creme finish, makkelijk te lakken en droogt mooi (en snel) streeploos op. Geen unieke kleur misschien, maar wel klassiek met een moderne twist, net even wat anders en minder streng als "echt" rood.
MAC Screening room nail lacquer EUR 12,50 (limited edition) - een blauw/groene lak die een beetje streperig van formule is met een creme-finish. De kleur doet mij denken aan edelstenen, vol en rijk met een warme tint, maakt mijn handen lekker bruin en is een prima, minder opvallende zomertint. Toch is deze ook in herfst of winter prima te dragen.

Op de foto''s hierboven draag ik twee laagjes van de nagellakken, elk met een basecoat (Trind) en zonder topcoat, de glans is mooi en rijk. De droogtijd tussen de laagjes is kort, de laagjes drogen snel en ik vind zelf de lakjes van MAC best lang houdbaar, met een tocpoat blijven ze bij mij prima 4 dagen chipvrij zitten.  De lakjes zijn, zolang de voorraad strekt, nog te koop bij De Bijenkorf en uiteraard ook de andere MAC verkooppunten.

Deel dit artikel
Back to top