Nagel & Handen

NOTD - Wij houden van oranje!

Vandaag zal het Nederlands elftal om 18:00 uur voor de eerste keer op dit EK 2012 ten tonele verschijnen om een wedstrijd te spelen tegen Denemarken. Natuurlijk ben ik er helemaal klaar voor om onze jongens aan te moedigen, sterker nog in ben een klein beetje zenuwachtig. Aanmoedigen kan natuurlijk niet zonder oranje nagellak en daarom draag ik vandaag een spetterend kleurtje!

Op de afbeeldingen zien jullie de oranje Melt Your Popsicle variant uit de Orly Feel the Vibe collectie. Deze midden oranje ‘klaar-over’ kleur valt lekker op en zeg nu zelf: dat is toch ook wel een klein beetje de bedoeling tijdens een EK?
De nagelakken (EUR 12,95 per stuk) uit de Orly Feel theVibe collectie zijn vrij van DBP, formaldehyde en tolueen. De complete collectie is te vinden en te bestellen via http://www.bransus.eu/. In dit artikel vind je ook de rest van de kleurtjes uit de Feel the Vibe collectie!

Hup Holland Hup! Deel jouw oranje look of nagels met ons via Twitter, de mooiste & opvallendste look verschijnen binnenkort op Beautyscene! Stuur ze naar @BeautysceneNL, @mrsbeautyscene of @wenvers

Deel dit artikel
Back to top