Nieuws

Vier vandaag World Oceans day met de limited edition van La Mer

Weten jullie dat het vandaag World Oceans day is? Dit initiatief wordt sinds 1992 ieder jaar op 8 juni gehouden met als doel mensen bewust te maken van het belang van de zee als essentieel ecosysteem. In 2009 is deze dag officieel erkend door de Verenigde Naties, wij willen er vandaag ook even kort bij stilstaan. Voor La Mer is dit een bijzondere dag, zij werken als 7 jaar samen met Oceana, ''s werelds grootste organisatie die pleit voor bescherming van de oceanen. En wij kunnen hierbij een handje helpen, lees je even mee?

Om deze samenwerking in de schijnwerpers te zetten, creëerde La Mer de World Oceans Day Crème, een dagcrème die slechts tijdelijk verkrijgbaar is en wordt aangeboden in een speciaal potje van 100 ml geïnspireerd op de oceanen. Bovendien schenkt La Mer €150.000 aan Oceana om de ‘Habitat Protection Campaign’ te steunen, evenals andere wereldwijde initiatieven voor de bescherming van de oceanen.

“La Mer heeft met zijn bijdrage Oceana geholpen belangrijke successen te boeken voor de oceaanhabitat in onder andere Belize, Alaska en Chili,” aldus Andrew Sharpless, CEO van Oceana. “Tot op heden is al bijna 2,6 miljoen vierkante kilometer beschermd. De voortdurende en onwrikbare steun van La Mer aan Oceana en de bescherming van de oceanen heeft echt het verschil gemaakt." 

La Mer heeft daarnaast ook een bijzondere fotowedstrijd georganiseerd in samenwerking met National Geagraphc, tot en met 31 juli 2012 kunnen deelnemers foto''s inzenden die de grootsheid van de oceanen in beeld brengen. De prijzen zijn geweldig, variërend van een 12 daagse reis naar Noord-Amerika tot prachtige La Mer producten en nog veel meer. Ga zeker een kijkje nemen op www.nationalgeographic.com/lameroceans en doe mee als je houdt van foto''s maken! Vorige week heb ik op Curaçao ook nog wel wat foto''s gemaakt, zou ik toch maar een poging wagen?

De producten van La Mer vind je bij de exclusieve verkooppunten zoals de Bijenkorf Amsterdam en Rotterdam, maar ook in één van mijn favoriete, zeer betrouwbare, webshops Parfuma.com vind je ook het complete assortiment. De speciale Oceana editie van La Mer moisturizing cream vind je daar ook voor EUR 345,00 (100 ml).

Bezoek ook de speciale website van La Mer, met prachtige video, die je hier vindt.

Deel dit artikel
Back to top