Nagel & Handen

NARS Thakoon nagellakken - swatches

Zijn er hier nog NARS fans in de zaal? Al heel wat jaren ben ik een behoorlijk grote NARS fan, zeer regelmatig belanden er dan ook producten van NARS in mijn virtuele winkelmandje. Meestal shop ik direct in de Europese webshop van NARS, die gewoon naar Nederland verzend, soms koop ik wat producten als ik in het buitenland ben. Met mijn laatste aankopen ben ik heel blij, de NARS Thakoon nagellakjes zijn echt erg mooi. Kijken jullie mee?

Jammer genoeg wordt NARS niet (meer) in Nederland verkocht. Enkele jaren geleden verkochten de winkels van Skins nog wel producten van NARS, maar dat is alweer jaren niet meer het geval. Zonde hoor, want het is een mooi merk dat regelmatig bijzondere collecties en producten uitbrengt. Misschien is het bekendste product van NARS wel de Orgasm blush, maar dat is zeker niet het enige mooie product. 

Nieuw in het assortiment zijn de nagellakken die NARS heeft ontwikkeld samen met het modehuis Thakoon. Mooie felgekleurde (net geen neon) lakjes die prachtige passen bij de mooie collectie van Thakoon (bekijk de prachtige collectie op hun website). De lakjes hebben elk Thaise namen, passend bij de Thaise achtergrond van de man achter Thakoon. Op de foto hieronder zie je de lakjes, allemaal twee laagjes.

NARS Kutki (EUR 18,00) - powder blue - een hemelsblauw creme lakje dat prima dekt in twee laagjes, de streperigheid op de foto komt echt door de lichtinval, die is niet zo heel geslaagd

NARS Koliary (EUR 18,00) - cyan blue - helder blauw, doet mij denken aan de prachtige zee bij Klein Curaçao (of misschien wel Thailand maar dan ben ik nog nooit geweest), zeker een aanrader voor de zomer

NARS Lal Mirchi (EUR 18,00) - mandarine red - oranje/rood die op mijn nagels iets meer oranje lijkt dan op de foto. Door de flits komt het rood iets meer naar boven, misschien wordt dit morgen wel mijn "hup holland hup" nagellakje?

NARS Anardana (EUR 18,00) - azalea pink - donker fuchsia, de kleur is beeldschoon en mooi vol van kleur, ik ben geen roze fan, maar dit is een winnaar. En volgens mij heeft Supertrash neon pumps in dezelfde kleur!

NARS Ratin Jot (EUR 18,00) - orchid purple - prachtige kleur, doet mij een beetje denken aan een Bourjois lakje dat deze lente uit is gekomen, een mooie combinatie tussen fuchsia en paars

Alle lakjes van de collectie hebben een creme finish en dekken allemaal prima in twee laagjes, de houdbaarheid van de lakjes is goed. Zorg er vooral voor dat je altijd een goede base-en topcoat draag, dat zorgt ervoor dat de nagels niet verkleuren en beschemt de lak tegen beschadigingen. Maar eigenlijk weten jullie dat natuurlijk allang!

De NARS Thakoon collectie bestaat naast deze lakjes ook nog uit een gele lak, maar die heb ik toch maar niet besteld, gele lakjes blijven bij mij eigenlijk altijd in de kast staan (al zijn er uitzonderingen!). Je kunt de NARS lakjes (en de andere NARS producten) heel simpel bestellen bij de Europese webshop van NARS, www.narscosmetics.eu. Je kunt er betalen met creditcard, betaalt wel verzendkosten (volgens mij EUR 7,50) en hoeft geen invoerrechten meer te betalen omdat het een Europese winkel is.

Natuurlijk kun je de NARS producten wel buiten Nederland in de winkels vinden, zo wordt NARS wel verkocht in Frankrijk, Groot-Brittanië en natuurlijk de U.S.A.! Ben je op vakantie in één van die landen, neem dan zeker een kijkje bij een Sephora of luxe warenhuis.

Wat vind jij van de producten van NARS? Ben je er al bekend mee?

Deel dit artikel
Back to top