Inspiratie & Tutorials

Nieuw & veelbelovend juni 2012 - Try this at home!

In deze rubriek laten we jullie iedere maand (en misschien nog weleens vaker) een selectie aan producten zien, die recent op de redactie zijn binnengekomen of die wij zelf ontdekt hebben. Producten die zeker de moeite waard zijn om nader te onderzoeken, maar vandaag alvast een korte omschrijving van onze ervaringen. Zie je de producten in de winkels, neem dan zeker eens een kijkje, het zijn producten om in de gaten te houden! Vandaag Wendy’s selectie voor de maand juni.

Ook deze maand staan er weer een heleboel interessante producten klaar die allemaal graag getest willen worden. Voor de maand juni heb ik een selectie gemaakt waarin je onder andere producten van Ahava, Bourjois en Egyptian Magic terug kunt vinden.

Ahava introduceerde onlangs de Time to clear - Eye Make Up Remover (EUR 16,95 - 125 ml). Dit is een zachte oog make-up remover die ook waterproof make-up moeiteloos verwijderd. Daarnaast ga ik ook de Time to Revitalize - Extreme Firming Eye Cream (EUR 44,95 - 15 ml) testen. De gepatenteerde combinatie van drie Himalayaanse extracten zou er samen met de Dode Zee mineralen voor moeten zorgen dat de huid beschermt wordt tegen veroudering. Can’t wait!
 Het succesvolle Comfort Zone Tranquillity assortiment is aangevuld met een Face cream (EUR 69,50 - 50 ml) en een Body lotion (EUR 49,50 - 200 ml). Alle producten uit deze lijn ontworpen om een uniek gevoel van welzijn te geven en om de huid buitengewone zachtheid en elasticiteit te bieden. Het hoofdbestanddeel in deze producten is amaranth olie. Deze olie beschermt, voedt en hydrateert de huid. De geur.. tja ik mag jullie natuurlijk nog niets verklappen.. #like!  

Mijn kinderen mogen deze zomer ook weer een aantal producten testen waaronder de Alcina Sunprotect 30 (EUR 20,95 - 200 ml). Deze zonnebrandcrème bevat UV-A/UV-B filters smeert makkelijk uit en is waterbestendig. Precies wat mijn kinderen nodig hebben. Na een dagje zon met er natuurlijk met de Aftersun lotion (EUR 14,65 - 200 ml) worden gesmeerd. Deze variant bevat avocado, jojoba olie en Q10 en zorgen ervoor dat de huid na het zonnen weer zijdezacht en gehydrateerd aanvoelt. Bestellen jullie een zonnetje voor ons?
De Mini Bourjois lakjes (EUR 3,95) zijn behoorlijk schattig. De twee nieuwe collecties genaamd “Princess in Wenen” en “Fashion Show in New York” zijn onderdeel vande Mini Bourjois zomercollectie van 2012. Beide lijnen bevatten tien kleurtjes nagellak. Op de afbeelding zien jullie de ‘Princess in Wenen’ lakjes.
Enorm leuk dat de Egyptian Magic balsem (EUR 24,95 - 60 ml / EUR 34,95 - 118 ml) nu eindelijk in Nederland verkrijgbaar is. Dit is een multifunctionele crème die is ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten. Deze crème zou je werkelijk overal voor kunnen gebruiken. nagelriemen, schaafwondjes, dagcrème en zelfs als voedend overnight-haarmasker. Geloof mij: Dit product staat bovenaan mijn  testlijstje!

Zijn jullie nieuwsgierig naar de bovenstaande producten? Zijn er nog andere producten die je nog niet bij ons voorbij hebt zien komen ? Vertel het ons!

Deel dit artikel
Back to top