Nagel & Handen

Sylvie's secret - de lancering in München, wij waren erbij!

Vanochtend werd ik wakker in het prachtige Hotel Vier Jahreszeiten Kempinski in München, het favoriete hotel van Sylvie van der Vaart als ze in deze prachtige stad is. Gisteren introduceerde Sylvie in München haar Sylvie''s secret : Sylvie Nails, haar eerste beautyproduct dat ze uitbrengt onder haar eigen naam. Kijken jullie even mee voor een impressie van de introductie?

De dag begon al vroeg op Schiphol, waar Sylvie & familie ons vanaf de Privé welkom heette

De vlucht naar München met Lufthansa was vlekkeloos, maar wat een klein vliegtuigje en het was de eerste keer dat ik op Schiphol vanaf de baan het vliegtuig in moest.

Aangekomen in Bavaria Studios, hier werd gisteren de commercial opgenomen van het nieuwe product, zo van een afstandje kun je natuurlijk niet zien om welk product het gaat!

Sylvie was druk, poserend en dansend in haar opvallende zilveren jurkje en roze Supertrash neon pumps (ik heb het voor jullie nagevraagd, ze zijn echt geweldig mooi!)

Dit is het grote geheim, Sylvie''s secret, Sylvie''s Nails - handige nail wraps die je heel snel kunt aanbrengen, zeker een week op de nagels blijven zitten en te koop zijn in heel veel leuke printjes. Hierboven de Duitse versie, er is ook een Nederlandse versie.

Er zijn unikleuren, veel felle (neon) tinten zoals geel, aqua, blauw en roze, maar er zijn ook veel leuke printjes.

Schattig toch? Deze foto is van Cynthia (www.misslipgloss.nl), ik heb de hartjes op en de sterretjesnagels zijn van Jamie (www.jamiesblog.nl)

Op de persconferentie werden we ontvangen met roze Moët & Chandon champagne, volgens mij ook de favoriete champagne van Sylvie

Natuurlijk had Sylvie zeker even omgekleed, nu in een zilver met blauwe jurk met zwarte pumps, ondanks de vrij lange draaidag die ze al achter de rug had, zag ze er beeldschoon uit. En ik weet dat ze al vanaf een uurtje of 6 op was!

Sylvie presenteerde zelf haar Sylvie Nails, het product wordt gemaakt door een Brits bedrijf en zij zijn een samenwerking met Sylvie aangegaan. Deze producten zullen worden verkocht in Duitsland, Nederland, Zwitserland en Oostenrijk.

Dit zijn de kleuren/patronen die uitkomen in Duitsland, Nederland heeft volgens mij dezelfde, alleen natuurlijk hebben we niet degene met de Duitse vlag! Slechte zaak hoor, Sylvie, dat je wel een Duitse vlag hebt en geen Nederlandse! *wink*

Op het dakterras van de Skyloft Studio was het best lekker in het zonnetje, mooi uitzicht over heel München inclusief de imposante Alpen op de achtergrond.

Sylvie poseert nog maar eens! Ze is bijzonder professioneel, maar daarnaast ook erg vriendelijk en lief. We hebben nog een interview met haar gehad en hebben haar best wat beautygeheimen kunnen ontfutselen, dat komt deze week nog even in een apart artikel.

Gezellig met elkaar, met Jamie & Cynthia (en de zonnebrillen *wink*)

De goodiebags stonden klaar!

Serieus, dit kan natuurlijk niet!!! En dan te bedenken dat Nederland morgen tegen Duitsland moet voetballen in de EK. Sylvie vertelde dat ze op 9 nagels oranje gaat doen en dat ze er toch nog 1 Duitse vlag opbrengt....beetje jammer

Het opbrengen gaat trouwens heel snel, zeer binnenkort zal ik eens een review filmpje van Sylvie''s nails met how to filmpje opnemen, binnen een paar minuutjes zitten de stickers er echt goed op. Natuurlijk moet ik nog even goed testen hoe lang ze blijven zitten!

Opgefrist en klaar om naar de persconferentie te gaan, ik hou van mijn Savage blush en Indian Rose lipstick van Tom Ford

Sylvie Nails zijn 24 nagelstickers in 1 verpakking, er zijn 20 dessins en in de verpakking vind je ook een nagelvijl, alles wat je nodig hebt om de nagels netjes aan te brengen. De stickers zijn watervast en blijven goed zitten (voor zover getest natuurlijk), de printjes zijn echt leuk en lekker hip! Mijn favorieten zijn de sterretjes, de panterprint, de kanten print en de felle neon effen kleurtjes. De Sylvie Nails kosten EUR 7,99 per stuk en zijn o.a. nu al direct te bestellen bij shop.misslipgloss.nl of www.sylvie-nails.com 

Binnenkort meer over Sylvie Nails!

Deel dit artikel
Back to top