Reviews

Aanrader - Maskers van Dr. Van der Hoog

Wanneer je het Dr. van der Hoog assortiment bekijkt kom je al snel tot de conclusie dat er voor ieder huidtype een mooie lijn te vinden is. Drie van deze lijnen zijn uitgebreid met een masker. Deze maskers hebben een inhoud van 50 ml, wat in de praktijk zou kunnen betekenen dat je zo’n 6 a 7 keer kunt genieten van een masker-relaxmomentje. Klinkt goed nietwaar?

Het Fix Aging masker (EUR 10,95 - 50 ml)  is een masker met een krachtige werking. Het helpt de ouder wordende huid intensief te herstellen en te stabiliseren. Je huid voelt steviger, strakker, gladder en toont meer elasticiteit. Breng het masker met de tubekwast (handig!) royaal aan op de goed gereinigde huid en laat de huid rondom de ogen en mond vrij. Laat het zo’n 8 tot 10 minuten intrekken om het vervolgens af te spoelen met lauwwarm water.

De Fix Aging lijn bevat een basis van essentiële aminozuren, die de huid helpen te verstevigen, zodat deze er gladder en strakker uitziet. Naast het masker zijn er ook een aanvullend serum, oog crème, dagcrème, masker, anti-couperose crème en nachtcrème verkrijgbaar.

Op zoek naar een masker (en productlijn) die de eerste tekenen van huidveroudering aanpakt? Kies dan voor het Fresh Expression masker (EUR 9,95 – 50 ml). De lijn bevat het Manilkara plantenextract dat ervoor zorgt  dat de huid haar jeugdigheid behoudt door haar te beschermen en van binnenuit te herstellen. De lijn verbetert dan ook de elasticiteit, stevigheid en spanning van de huid. Dit masker gebruik je op dezelfde manier als het Fix Aging masker maar wacht deze keer 10 tot 15 minuten met verwijderen.
Kun je geen genoeg krijgen van de fijne geur en werking? Lucky you, er is namelijk ook een dagcrème, nachtcrème, oogverzorging en een Fresh Expression anti-pigmentcrème SPF 15 verkrijgbaar.  

Het Hypo Sensitive masker (EUR 8,95 – 50 ml) is onderdeel van de gelijknamige Hypo Sensitive lijn en heeft een kalmerende werking, speciaal voor de overgevoelige huid.Deze lijn bevat geen parfum en kleurstoffen zodat je de kans op huidreacties beperkt. Het Tamarinde-extract beschermt tegen vrije radicalen en zorgt voor een stralende en gezonde huid. Laat het masker 10 tot 15 minuten zijn werk doen alvorens je het met lauwwarm water weer verwijderd. Enthousiast? Probeer dan ook de milk, lotion, twee verschillende dagcrèmes en een nachtverzorging.  
Ik vind alle bovenstaande maskertjes heerlijk en ga daarom geen favoriet noemen vandaag. Het ligt vooral een beetje aan het moment van de dag, de staat van mijn huid en mijn stemming voor welke variant ik kies.

De Fix Aging variant is vooral liftend (en geschikt voor de 35+ huid), de Hypo Sensitive variant is kalmerend en vrijwel geschikt voor iedereen (ook erg fijn na een dagje zonnen) en het Fresh Esxpression masker is vooral verstevigend.

Deze maskertjes hebben allemaal een ingebouwde brush waarmee je het masker goed kunt doseren en voorzichtig en precies op jouw gezicht kunt aanbrengen. Vergeet niet na gebruik de brush even schoon te spoelen (eerst even dichtdraaien) en deze goed te laten drogen alvorens je de dop weer op het maskertje drukt.

Eigenlijk had ik jullie vandaag ook nog even willen informeren over het Lovely Lilly- en Madly Meon masker. Dit is namelijk de ultieme masker-combinatie voor dames en heren die van plan zijn een paar dagen zon te ‘pakken’. Binnenkort meer informatie over deze interessante combi!

Goed nieuws want in de Dr. Van der Hoog webshop betaal je tijdelijk geen verzendkosten bij besteding van minimaal EUR 15,00. Normaliter leveren zij bestellingen van meer dan EUR 25,00 gratis. Koop je liever in de winkel? Hier vind je de verkooppunten bij jou in de buurt.

Goed nieuws: Bij Etos ontvang je deze week 30% korting op alle Dr. Van der Hoog  producten!

Deel dit artikel
Back to top