Nagel & Handen

Dior Summer Mix nagellakken, swatches & foto's

Volgende week is het 21 juni, de officiële start van de zomer en natuurlijk betekent het dat we vanaf volgende week ons gaan uitleven in onze zomer outfits! Dior heeft ook de zomer in haar bol en brengt een leuke mini collectie uit met nagellakjes en lipgloss met een hoogglans, licht-transparante sorbet finish. En ze zijn echt geweldig leuk, kijken jullie mee naar de swatches?

Vier nagellakjes en vier lipglosses - vandaag heb ik de swatches van de nagellakken voor jullie. Ik moest even wennen aan het idee van een sorbet finish, dat was toch niet helemaal "mijn ding". Maar inmiddels ben ik toch wel om, de mooie hoogglans finish, de sprekende kleuren en het zomerse gevoel van de lakjes is juist heel leuk.

Toch ben ik niet van alle lakjes een even grote fan, de gele Acapulco zou ik toch niet zo snel dragen, ik vind de kleur niet echt mooi (iets te warm en mosterdkleurig naar mijn smaak) en de dekking is niet geweldig met twee laagjes nagellak. Een derde laagje nagellak zou zeker kunnen, maar dan nog is het niet echt mijn kleur. De andere drie kleuren vind ik wel heel leuk.

Dior Acapulco

Dior Calypso

Dior Cosmo

Dior Lagoon

Op alle foto''s heb ik twee laagjes nagellak op, de dekking van Lagoon en Calypso is echt prima, Cosmo blijft na twee laagjes nog een tikje transparant, maar dat heeft wel wat. De lakjes lakken prettig, de formule is iets anders dan die van creme lakjes, maar qua lakken merk je weinig verschil. De droogtijd is ietsje langer, maar dat is maar een fractie, met een topcoat op de twee laagjes blijven mijn nagels een dag of 3/4 netjes, geen extreem langhoudende lakjes dus. Maar een beetje afwisselen is natuurlijk wel leuk.

Natuurlijk is het ook wel een kwestie van smaak, tenslotte vinden we allemaal wat anders leuk. Maar ben je op zoek naar leuke, felle (maar niet te) kleurtjes voor de aankomende weken vol zon, zee en strand in Nederland of elders, dan moet je zeker de Dior counters en verkooppunten even in de gaten houden.
De Dior Summer Mix lakjes kosten EUR 23,50 per stuk en zijn slechts tijdelijk verkrijgbaar.

Wat vind jij van de sorbet finish van deze lakjes? Ben je een fan of moet je er nog even aan wennen?

Deel dit artikel
Back to top