Nieuws

Chanel Bombay Express - exclusief in de Chanel boutique

Karl Lagerfeld heeft zich voor de pre-fall/winter 2012/2013 collectie van Chanel laten inspireren door het wonderschone land India. Het Grand Palais in Paris was voor die dag omgetoverd in het paleis van een Maharadja en de gasten namen plaats aan lange tafels voorzien van allerlei heerlijkheden. Om die sfeer opnieuw te voelen, vinden we nu de Chanel Bombay Express makeupcollectie in de Chanel boutiques en de mooie Route des indes de Chanel poeder is betoverend mooi!Makeup artist & creative director of Chanel Makeup Peter Philips had een duidelijk beeld voor ogen voor de modellen:
"Met zwarte kohl hebben we een amandelvormige makeup gecreeërd die onmiddelijk doet denken aan het Indiaase schoonheidsideaal. De focus ligt duidelijk op de ogen, mede door de zwarte Illusion d''Ombre die de zowel glans als intense kleur geeft. UIteraard hebben we de look gecompleteerd met de zwarte kohl en de Inimitable intense mascara op de wimpers"

Op de wangen is de nieuwe Route des Indes de Chanel aangebracht voor een subtiele gouden glans en op de nagels de limited edition Diwali, een nagellak die geïnspireerd is door het Indiaase feest van licht. Beide producten zijn limited editions!

Route des Indes de Chanel EUR 58,00 (limited edition)

Le Vernis Diwali EUR 25,00 (limited edition)

Rouge Coco shine in Empreinte EUR 29,50

Le crayon kohl 61 Noir EUR 20,50

Joues contraste Brume d''or EUR 37,50

Illusion d''ombre Mirifique EUR 28,50

Zoals je misschien al gezien hebt, zijn sommige van de producten niet nieuw en zijn het ook geen limited editions, de kohl, blush, lipstick en oogschaduw zijn volgens mijn informatie ook bij de andere Chanel verkooppunten te koop. Maar voor het Route des Indes de Chanel poeder en de Diwali nagellak moet je toch echt naar de Chanel boutique in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam, die zijn uitsluitend daar verkrijgbaar.

Binnenkort zal ik het poeder en de nagellak zeker nog even aan jullie laten zien en misschien ga ik wel een poging wagen om een echte Bollywood look te maken? Bekijk dit filmpje trouwens nog even om een impressie te zien van de fashion show van afgelopen december.

Deel dit artikel
Back to top