Nieuws

Ontspannen met het Tranquillity systeem van [comfort zone]

[comfort zone] heeft haar succesvolle Tranquillity systeem onlangs uitgebreid met twee nieuwe producten. Een face cream en een body lotion op basis van amaranth olie. De Tranquillity face and body collectie is uitermate voedend en zorgt niet alleen voor een zachte huid maar ook voor een stukje ontspanning.

Alle producten uit de Tranquillity face and body collectie zijn ontworpen om een uniek gevoel van welzijn te geven, zowel thuis als in spa''s.  Amarantolie (van het Griekse woord ''amarantos'' wat onsterfelijk betekent) wordt gekenmerkt door lipiden die sterk lijken op de samenstelling van de huid. Daarnaast zorgt dit bijzondere ingrediënt voor een geur die ik niet anders kan omschrijven als heerlijk, comfortabel en rustgevend: nourishing for the skin, destressing for the mind!
Zo is de nieuwe Tranquillity face cream (EUR 69,50 - 50ml) een heerlijke voedende crème met hoge concentraties aan oliën en linolzuur. Deze zorgen samen voor een uitermate gedehydrateerde huid. Daarnaast is bétaglucan is een ingrediënt dat zorgt dat het zelfherstellende vermogen van de huid wordt geactiveerd. De geur is simpelweg geweldig en de structuur van de crème heerlijke romig en voedend.

Ook nieuw in het assortiment is de Tranquillity body lotion (ERU 49,50 - 200ml). Dit is een aromatische en lichte bodylotion met een voedende en beschermende werking. Het product bevat onder andere shea-butter en wordt snel opgenomen door de huid en laat geen plakkerig gevoel achter. De geur van deze lijn omschrijven is heel moeilijk. Het is een combinatie van de eerder genoemd Amarantolie, vanille, rozen en sinaasappel. Geloof mij, wanneer je de producten eenmaal besnuffeld hebt wil je de hele lijn bestellen!

De Tranquillity face and body collectie bevat momenteel zeven producten die individueel maar ook zeker samen zorgen voor ontspanning. De Spray Tranquillity (EUR 38,50 - 30 ml) is een van mijn persoonlijke favorieten. Deze ambiance spray gebruik je niet direct op de huid maar gebruik je om de omgeving te voorzien van een heerlijke, rustgevende geur die iedereen zo nu en dan wel even kan gebruiken. Een paar verstuivingen zijn voldoende om in alle rust door te gaan waar je mee bezig was of… en dat is misschien nog wel verstandiger: Om even wat tijd te nemen voor jezelf.

Ik ben dol op aromatherapie kaarsen. De Tranquillity aromatic relaxing candle (EUR 30,00 - 150gram) is niet alleen prachtig om te zien maar de fijne prikkelt de zintuigen zorgen voor een stukje ontspanning. Naast de producten die je vandaag voorbij hebt zien komen bevat het assortiment ook een Oil blend, Bath & body oil en een Shower cream.

Links: Body lotion - Rechts: Face cream
 

Ik ben (en blijf!) enorm gefascineerd door de producten van [comfort zone]. De productlijnen zijn bijzonder, de geuren fantastisch en aan het milieu wordt ook gedacht. De verpakkingen bestaan namelijk uit gerecycleerd plastic/glas en dat de doosjes zijn gemaakt met gerecycleerd papier in combinatie met inkt op waterbasis.

Comfort Zone heeft een prachtige website incl. webwinkel. Deze vind je op www.comfortzone.nl 

Deel dit artikel
Back to top